Megújultunk!

Megújultunk!

Blog/2022. 10. 24.

MEGÚJULTUNK!

Több mint 2 évnyi működés után gyökerestül megújult az Expertus Travel weboldala! Ebben egy új partnerünk, egy fiatalos és kreatív digitális ügynökség volt segítségünkre, akikkel a továbbiakban is hosszú távon együtt dolgozunk.

Egyedi utazástervezés

Legnépszerűbb szolgáltatásunk kezdetek óta az egyedi szervezés, amikor utazóink saját igényeire készült, személyre szabott utazásokat állítunk össze. Itt nem tudunk árakat feltüntetni, mert minden utazás árazása egyedileg történik. Sokan választanak körutazásokat is. Az egyedi utazástervezés első lépése az ajánlatkérés.

Letisztult az igényfelmérés és ajánlatkérés folyamata. Akár a jobb felső sarokban lévő Ajánlatkérés gombra kattintasz, akár úti céljainkból kiindulva kérsz ajánlatot, olyan kérdéseket kapsz, amelyek segítenek nekünk, hogy az igényeidnek legmegfelelőbb utazási tervet kínáljuk Neked.

Az induláskor három európai és hét Európán kívüli kiemelt desztináció szerepel az oldalunkon, azonban ettől eltérő úti célokra is szervezünk utakat, így bátran kérj ajánlatot saját vágyott helyszínedre.

Lehetőséged van csak szállásra is ajánlatot kérni, akár megvan a kiszemelt szálláshelyed, akár tőlünk vársz tippeket.

Az oldalunkon nagy hangsúlyt kapott az esküvő- és nászútszervezés, és hatalmas újdonságunk, hogy az esküvőszervezést már nem csupán külföldön, de itthon, Magyarországon is meg tudjuk valósítani profi esküvő- és rendezvényszervező partnerünk, csapattársunk jóvoltából.

Utasbiztosítás

Partnerünk, az Aegon Magyarország jóvoltából kedvező utasbiztosítást és sztornóbiztosítást tudunk kínálni akár még akkor is, ha nem velünk utazol. Ráadásul a szolgáltatás teljes körű asszisztenciát tartalmaz, az assistance szolgáltató partner minden segítséget megszervez a háttérben, és a legtöbb esetben nem szükséges a nem várt módon felmerülő költségeket megelőlegezned, azokat a biztosító közvetlenül rendezi.

MILYEN FEJLESZTÉSEKEN DOLGOZUNK MOST?

Vadonatúj úti célok

Kiemelt desztinációink száma folyamatosan nő. Jelenleg előkészítés alatt van Bali és Szingapúr, majd ezt követően fokozatosan további európai és tengerentúli úti célokat nyitunk meg.

Expertus Csomagok

Több helyszínen is rendelkezünk helyi partneri kapcsolatokkal, akikkel közösen saját autentikus élmény- és kalandtúrákat szervezünk, melyek rövidesen meghirdetésre kerülnek. A csomagokban nem csupán a repülőjegy, a szállások és a transzfer lesznek benne, hanem előre összeállított programtervet is tartalmaznak. Ezek az utazások többnyire 2023-as időpontokra lesznek elérhetők, és 8-10 fős csoportokban indulnak.

Utazásszervező partnerek

Saját szervezésünk mellett egyre több magyar és külföldi utazásszervező partnerrel szerződünk. Csak olyan partnereket választunk, akik segítségével bizonyos úti célokon még kedvezőbb utazási lehetőségeket tudunk nyújtani Nektek, mint nélkülük. Így válnak nálunk nemsokára elérhetővé Budapestről közvetlen repülőjárattal olyan vonzó úti célok, mint Zanzibár vagy Ras-Al-Khaimah, de Európán belüli utazásokhoz is nagyon kedvező csomagokat tudunk kínálni.

Nézz szét a friss tartalmaink között!

Nézz szét a friss tartalmaink között!

Válogass európai és Európán kívüli desztinációink közül, tervezz egy életre szóló utazást és kalandot velünk!