Caldera View Resort***

Santorini

Caldera View Resort***

A caldera szikláitól mindössze 70 méterre található családi üzemeltetésű szálloda az Égei-tengerre nyíló lenyűgöző kilátással.

Ajánlatot kérek
Élmények egy karnyújtásnyira
Élmények egy karnyújtásnyira
Élmények egy karnyújtásnyira

Élmények egy karnyújtásnyira

Ez a caldera szikláitól mindössze 70 méterre található kedves szálloda vendégeinek az Égei-tenger egyik lenyűgözőbb kilátását nyújtja, és tökéletes helyet kínál a nyaraláshoz. Mindössze 2 km-re található Megalochoritól, ahol két híres borkóstolóhelyszín is található: Boutari Winery és Venetsanos Winery. Akrotiri ősi romjai 3 km-re találhatók. A közelben található a Red Beach, Kampia Beach és White Beach gyöngyörű partszakasza.

Kedvező árkategóriát képvisel, a komfortfokozata ennek megfelelő, de kellemes szálláshely azok számára, akik napközben sok időt töltenek a szálláson kívül.

FONTOS: Ezen a szálláshelyen 12 éven aluli gyermekek nem tudnak megszállni.

Kükladikus stílus találkozik a tenger puha színeivel

A szálloda építészete tükrözi a tipikus kükladikus stílust, amely a tenger puha színeivel kombinálva békés és pihentető környezetet teremt. A világos és tágas szállások teljesen berendezettek, a teraszok pedig ámulatba ejtő kilátást nyújtanak. A szálloda a sziget egyik legnagyobb medencéjét kínálja, hidromasszázs lehetőségekkel és vízeséssel. De a legfontosabb a két étterem – a View Café, amely, ahogy a neve is sugallja, a legjobb hely a naplemente megtekintésére, és a Jewel of Santorini, a vulkanikus kövekből épített étterem, mely szélmalom néven is ismert. Itt rendkívül ízletes vacsorát tudunk elfogyasztani a naplementében gyönyörködve.
Vissza Előre
Caldera View Resort***

Caldera View Resort***

Próbáld ki Akrotiri panorámás szálláshelyét!
Itt nemcsak a medencében, hanem a naplemente és a caldera gyönyörű látványában is fürödhetsz mindennap!