Casuarina Resort & Spa***

Mauritius

Casuarina Resort & Spa***

A hotel Mauritius észak-nyugati részén
található és egyike a legelső hoteleknek. 1973-ban kezdődött az építkezés és
első körben Maurice „Mico” Giraud, Mauritius legszimbolikusabb építésze 15
sziget-trópusi stílusú bungaló felépítéséért volt felelős, fényűző kertek
között.

Ajánlatot kérek
Töretlen népszerüség
Töretlen népszerüség
Töretlen népszerüség

Töretlen népszerüség

Nyitáskor a Casuarina Resort első turistái Franciaországból érkeztek. 1989-ben megkezdődött az építkezés második üteme 52 további szoba kialakításával. Aztán 1999-2000-ben a szállodát teljesen áttervezték, hogy elérje mostani méretét, 93 superior szobát és 15 bungalót, továbbra is megtartva ugyanazt az építészeti stílust és a trópusi kertes környezetét.Később pedig mindezt kiegészítették egy Balinese Spa-val. A hotel a kezdetek óta töretlen népszerűségnek örvend.

Vidámság és melegség szimbóluma

A Casuarina Resort & Spa 106 szobát kínál a standard szobáktól, a tengerre néző Privilege szobákon át, a privilege Garden szobákon keresztült a 14 családi nyaralóig (bugalow), hogy megfeleljen minden vendég elképzelésének. Néhány szoba a trópusi kert szívében található, körülvéve a bougainvillea, hibiszkusz és kókuszfák élénk színeivel, míg mások Trou Aux Biches gyönyörű, türkizkék lagúnájára néznek. A lágy fehér ívekkel és nádtetővel rendelkező Family Cottage gyönyörűen illeszkedik a Casuarina Resort & Spa kertjének trópusi tájába, és környezetbarát anyagokkal díszített. A szobák tágasak és világosak, domináns narancssárga és zöld tónusúak, a vidámság és a melegség szimbóluma, amely a Mauritiuson uralkodó energiára jellemző. A szobák mindegyikében a légkondicionáló és wifi internet elérés alapfelszereltség.

Elérhető szobatípusok:

  • Standard room
  • Privilege garden room
  • Privilege sea view room
  • Family cottage
Vissza Előre
Casuarina Resort & Spa***

Casuarina Resort & Spa***

Hosszú múltra visszatekintő hotel büszkélkedhet azzal, hogy első hotelek egyikeként nyitott meg Mauritiuson, és ebből fakadóan visszatérő több generációs Vendég családok is visszatérnek, hogy megtapasztalják, vagy újból átéljék azt az ázsiai vendégszeretet, amit itt megtapasztaltak. Ennél jobb ajánlás nem is létezik!