Coco Palm Dhuni Kolhu****

Baa Atoll

Coco Palm Dhuni Kolhu****

Dhuni Kolhu a Baa atoll lenyűgöző déli vizében fekszik. 30 perces hidroplán útra Velana reptértől. Érkezéskor madártávlatból láthatjuk az égszínkék lagúnákat és a korallzátonyokat. A Coco Palm Resort célja, hogy a legtöbbet hozza ki a sziget adta lehetőségekből.

Ajánlatot kérek
No stress
No stress
No stress

No stress

A stílus rusztikus, mégis fényűző, organikus, mégis elegáns. A hagyományos kézművességgel ötvözi a modern kényelmet. Csodálatos nyaralóhely, ahol magad mögött hagyhatod a stresszt és nem kell mással foglalkoznod csak hogy élvezz minden egyes itt töltött pillanatot.

Lélegzetelállító élmény

A nádtetős házak és kültéri zuhanyzók Maldiv báját ötvözik a modern kor kényelmével. Mind a négy típusú villa úgy van kialakítva, hogy lélegzetelállító élményt nyújtsanak a vendégeknek. A villák a tágas tér, a saját medencék és a kültéri teraszok, az elegáns dizájn és az igazi kényelem alapelvében épültek. A buja trópusi növényzetben megbúvó Beach és Sunset beach villák, mindössze pár lépésre az óceántól találhatóak, és mindegyik saját partszakasszal rendelkezik. A sziget keleti csücskénél található Water villák és Escape Water villák kecsesen állnak a lagúna felett. A végtelen óceán látványára ébredni felejthetetlen élmény. Az északnyugati fekvésű Coco Residences az üdülőhely kifejezetten exklúzív részét alkotja.

Elérhető szobatípusok:

  • Beach villa
  • Sunset beach villa
  • Water villa
  • Escape water villa
  • Coco residence
Vissza Előre
Coco Palm Dhuni Kolhu****

Coco Palm Dhuni Kolhu****

Csodálatos sziget remek kikapcsolódási lehetőségekkel, élmények kavalkádja vár mindenkit!