Colibri Beach Hotel*****

Playa del Carmen

Colibri Beach Hotel*****

Egy meleg, bájos és barátságos szálloda Playa del Carmenben.

Ajánlatot kérek
A varázslat...
A varázslat...
A varázslat...

A varázslat...

Szállj meg a Colibri Beach Hotelben, a mexikói Playa del Carmen szívében, és élj át minden máshoz nem hasonlítható élményt varázslattal fűszerezve, a Riviera Maya egyik legszebb strandja mentén, és csak egy háztömbnyire a híres bulizós utcától, a Calle 12-től. A Playa del Carmen belvárosának szívében található Colibri Beach Hotel könnyű hozzáférést biztosít az 5th Avenue (a város híres és eklektikus Quinta Avenida sugárútja) éttermeihez, üzleteihez és bárjaihoz, amely a sarkon található. Playa del Carmen éjszakai élete is csak néhány lépésre található a szállodától.

A Colibri Beach Hotel vendégeit mindig szívesen látják a Lido strandklubban, ahol a Palapa Swing bár található, ahogyan a régi, eredeti Playa időkben is megtalálható volt. A Lido kiváló ételeket és finom italokat kínál közvetlenül a tengerparton! A barátságos személyzet figyelmes és mindig készen áll arra, hogy gondoskodjon Rólad!

...ami nem múlik el

A Colibri Beach Hotel egy gyönyörű és bájos, óceánparti lakosztályt, 28 festői szobát és 5 kicsi, mégis elbűvölő cabañát kínál. A legtöbb szoba a trópusi kertre néz, néhányból pedig gyönyörű kilátás nyílik az óceánra. Abban a pillanatban, amikor kilépsz a szobádból, a Karib-tenger tiszta, fehér homokján sétálhatsz. A Colibri Beach Hotelt a közelmúltban újították fel, és a szobák eredeti és rusztikus, mexikói stílusban vannak berendezve.

Elérhető szobatípusok:

  • Suite with sea view
  • Superior room partial sea view
  • Cat A garden view double room
  • Cat B standard double room
Vissza Előre
Colibri Beach Hotel *****

Colibri Beach Hotel *****

Karib-tenger partján egy egyszerű mexikói stílusú szálloda, ami rabul ejti, magával ragadja az ott tartózkodó vendégeket. Csendes és nyugodt pihenésre vágyó vendégek mellett az aktív pihenésre vágyók is megtalálják számításukat! Ajánlani tudjuk!