Hotel 20 Degres Sud *****

Mauritius

Hotel 20 Degres Sud *****

Egy régi kókuszliget mögé rejtve, egy gyönyörű tölgyfa
ajtón áthaladva, felfedezheted Mauritius egyik legnagyobb titkát. A 20 Degres
Sud igazi biztonságos menedék és maga az exkluzivitás. Ez a kis hangulatos
szálloda 36 szobával és lakosztállyal rendelkezik.

Ajánlatot kérek
Kókuszliget szívében
Kókuszliget szívében
Kókuszliget szívében

Kókuszliget szívében

Egy hihetetlen helyen található, nem messze a "La Pointe aux Cannoniers" és a Grand Baie-öböltől. Mindent eleganciával terveztek, hogy vendégeinknek felejthetetlen nyaralást kínáljon. A kókuszliget szívében található butikhotelt a mauritiusi kreol stílus ihlette, és teljes egészében a tekintélyes belga lakberendező, Flamant által berendezett. A "Relais et Chateaux" tagja, a 20 Degres Sud szálloda felnőttek számára ajánlott, és 12 év alatti gyermekeket nem fogad. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy Grand Baie-i tartózkodásod különösen kellemes legyen...

Védjegye az egyediség

A szobák témák szerint, személyre szabottak, egyszintes épületekben vannak elosztva, és a lagúnára néznek. Néhányukban pezsgőfürdő vagy kis relaxációs medence is található a nagyobb kényelem érdekében. Minden szobában a wifi elérés és légkondiciónáló alapfelszereltség.

Elérhető szobatípusok:

  • Austral suite
  • Secret suite
  • Charm room
  • Beachfront room
Vissza Előre
Hotel 20 Degres Sud *****

Hotel 20 Degres Sud *****

Természetesen felnőtteknek ajánljuk, ahova el lehet bújni. Az egyedi szobák igazán különlegessé teszik ezt a hotelt. Minden megtalálható ami a kellemes időtöltéshez elengedhetetlen.