Sunrise Attitude**** - Adults only

Mauritius

Sunrise Attitude**** - Adults only

A csak felnőttek számára fenntartott Sunrise
Attitude szálloda Mauritius vad, és megőrzött keleti partján vár téged. Az egyik
oldalon mezők húzódnak, ameddig a szem ellát. A másik oldalon, egy kis
tengerparti úton található Mauritius egyik legszebb strandja: a Belle Mare
strand. Kilométernyi finom homokjával és hihetetlen türkizkék lagúnájával.

Ajánlatot kérek
Az elengedés
Az elengedés
Az elengedés

Az elengedés

A környező természettel összhangban a szálloda leveles zöld, földes terrakotta és mustár árnyalataival díszített. A mauritiusi építészeti stílus a természetes anyagokat részesíti előnyben, mint például a fa, a kő, a nádtető és a ravenala. A bútorok és dísztárgyak többnyire tehetséges helyi kézművesek által készülnek. A No-TV koncepciójával a Sunrise Attitude légköre az elengedésé. Élvezzed a pihenés perceit, és kapcsolódj újra a természettel a napkelte és telihold ritmusára, amelyek varázslatossá varázsolják a lagúnát.

Igazi elvonulás

A Sunrise Attitude szálloda 153 szobája és villájának egyikében vár téged egy pihentető nyaralásra. Itt nincs televízió. A ittléted a pihenésről és az elengedésről szól. Igazi elvonulás kettesben. Mauritius ízlésvilága és a trópusi természet tükröződik a szoba belsők kialakításában. Légkondiciónáló és wifi minden szobában alapfelszereltség.

Elérhető szobatípusok:

  • Couple room
  • Couple partial sea view room
  • Couple swim up room
  • Villas
Vissza Előre
Sunrise Attitude**** - Adults only

Sunrise Attitude**** - Adults only

Több felnőtteknek fenntartott szálloda van Mauritiuson, viszont Sunrise Attitude eltér a többitől, minimalizálták azon tényezőket, amik elvonják a felnőttek figyelmét egymásról a hétköznapokban, mint pl. a TV. Természetesen ajánljuk bártan, hiszen mi másért lenne listánkon, minthogy próbáljátok ki!