Veranda Palmar Beach***

Mauritius

Veranda Palmar Beach***

A Veranda Palmar Beach tökéletes hely, ha egy pihentető nyaralást egy emlékezetes, autentikus tengerparti élménnyel kíván kombinálni. Egy színes tengeri kaleidoszkóp várja az óceán szerelmeseit, hogy felfedezzék annak vibrálását merülés közben. A sziget egyik legszebb strandján elhelyezkedő szálloda gondtalan, all-inclusive ellátással vár, és élvezni fogjátok a Timomo Kids’ Club (3-11 éves korig) szolgáltatásait.

Ajánlatot kérek
Bájos vonzerő
Bájos vonzerő
Bájos vonzerő

Bájos vonzerő

Az egyszerű nádtetők, a fehér falakon virágzó, élénk színű bougainvillierek kölcsönöznek bájos vonzerőt a Veranda Palmar Beach tengerparti üdülőhelynek. A 1,5 km hosszú tengerparton elhelyezkedő szálloda All Inclusive csomagjával két étterem, két bár és egy étterem-bár is elérhető, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a lagúnára.

Tökéletes hely

A szobák kényelmes, egyszerű berendezése minden igényt kiszolgál. A wifi és légkondiciónáló az minden szobában alapfelszereltség.

Elérhető szobatípusok:

  • Comfort room
  • Sea view comfort room
  • Seaside comfort room
Vissza Előre
Veranda Palmar Beach***

Veranda Palmar Beach***

Tökéletes választás családok számára, bájos komfortos hotel, ahol a legkisebbek is megtalálják maguknak a legjobb időtöltést, és az all-inclusive ellátás biztosítja, hogy nem kell másra koncentrálni, csakis a családra.