Zilwa Attitude****

Mauritius

Zilwa Attitude****

A Zilwa Attitude szálloda szeretettel vár téged Mauritius északi részén, Grand Gaube halászfalu közelében, egy lagúna szélén, az északi szigetekre néző kilátással. Mint minden Attitude Hotel, a Zilwa
Attitude szálloda is Travelife Gold minősítéssel rendelkezik, és része a
csoport által kezdeményezett Positive Impact mozgalomnak.

Ajánlatot kérek
Szigetlakó
Szigetlakó
Szigetlakó

Szigetlakó

A kreol nyelven Zilwa szigetlakót jelent, és ezt az élményt kínáljuk Neked is: elmerülni az autentikus Mauritius szívében, és lehetőség arra, hogy szigetlakóként élj az óceánnal határos paradicsomi kis szegletben. Céljuk a fenntartható turizmus megteremtése a környezet védelmével és a helyi gazdaság és közösség támogatásával.

Mauritiusi identitás

A szálloda 214 szobával rendelkezik, amelyek hat kategóriába sorolhatók, és párok és családok elszállásolására alkalmasak Mauritiuson való tartózkodásuk alatt. A mauritiusi identitással átitatott szobák mindegyike saját személyiséggel rendelkezik. A falon a szirandánok – kis kreol talányok, naivak, humorosak vagy költőiek – minden bölcsességüket felfedik annak, aki meg tudja fejteni őket.

Elérhető szobatípusok:

  • Superior room
  • Family room
  • Couple deluxe room
  • Deluxe family room
  • Couple junior beachfront suite
  • Couple privilage suite
Vissza Előre
Zilwa Attitude****

Zilwa Attitude****

Különleges hotel ami nemcsak a Vendégek testi-lelki feltöltődésére fekteti a hangsúlyt, hanem a környezet megóvására is. Párok és családoknak egyaránt tökéletes választás lehet a Zilwa Attitude.