Dél-Bali

Dél-Bali

Bár az utóbbi években Bali turizmusa kissé átalakult, alapvetően azt mondhatjuk, hogy Dél-Bali felel meg a sziget leginkább „turistás” részének. Itt számos resort szállodát találsz, ugyanakkor rengeteg autentikus helyet is felfedezhetsz! Mivel Denpasar nemzetközi repülőtere is Dél-Balin található, javasoljuk, hogy utazásod elején vagy végén válaszd ezt a régiót pihenésed színteréül.

Ajánlatot kérek Balira!
Amit érdemes tudni Dél-Baliról
Amit érdemes tudni Dél-Baliról
Amit érdemes tudni Dél-Baliról

Fedezd fel!

Amit érdemes tudni Dél-Baliról

Bali szigetének déli csúcske egy kiszélesedő nyúlvány, melynek keleti partján található Nusa Dua, nyugati partján pedig Uluwatu. Nusa Duán gyönyörű homokos az óceánpart, és egymást érik a resort szállodák; ezeknek azonban nem mindegyikén ugyanolyan jó minőségű a part. Uluwatu egy sziklás part, ahol több szálláshelyről nyílik lélegzetelállító kilátás, nem beszélve a naplemente látványáról.

Dél-Balihoz soroljuk még Denpasar, Kuta, Seminyak és Sanur területét, ahol már inkább érzékeljük Bali valódi arcát is.

Programajánlatok

Milyen programokat érdemes kipróbálni Dél-Balin?

Dél-Balin lehetőséged van számos gyönyörű partszakaszt és látványosságot felfedezni önállóan vagy sofőrrel, de partnerünk segítségével személyre szabott egész napos kirándulásokon is részt tudsz venni. Egy-egy kirándulásba általában 4-5 választott program vagy látványosság fér bele, melynek óceánparti fürdőzés és napozás is része lehet. Ha nem Dél-Balin van a szállásod, Közép- és Kelet-Baliból is tudjuk biztosítani az Uluwatu-túrát, melynek keretében megismerheted a környék legszebb részeit.

Találd meg a tökéleteset!

Szálláshelyek Dél-Balin

Szerintünk a szálláshely kiválasztása kardinális kérdés, ami meghatározza a teljes utazásélményt. Az alábbi szállásokat jó szívvel ajánljuk, hogy a komfort és a pihenés nap végén is tárt karokkal várjon.
Mutasd az összes szálláshelyet Balin!
Vissza Előre
Dél-Bali rád vár!

Dél-Bali rád vár!

Válaszd Dél-Bali desztinációnkat, és szerezz életre szóló pillanatokat!
Kérj ajánlatot bármely Bali aldesztinációra, és mi gondoskodunk a biztonságos és felejthetetlen élményekről!