Közép-Bali

Közép-Bali

Ha felfedeznéd Bali legautentikusabb részeit, megcsodálnád a magasan húzódó hegyeit és számtalan, sűrűn elhelyezkedő helyi látványosságot, akkor Közép-Bali a Te desztinációd!

Ajánlatot kérek Balira!
Amit érdemes tudni Közép-Baliról
Amit érdemes tudni Közép-Baliról
Amit érdemes tudni Közép-Baliról

Fedezd fel!

Amit érdemes tudni Közép-Baliról

Közép-Bali a sziget leginkább hegyekben gazdag területe. Itt találhatók Bali elszigeteltebb, és így legautentikusabb helyei.

Közép-Bali legismertebb helye mindenképp Ubud környéke, ahol önmagában majdnem annyi látnivaló található, mint Bali egy-egy nagyobb régiójában. További helyei közül Tabanan és Jatiluwih, amit még kiemelnénk.

Közép-Bali könnyen megközelíthető autóval Bali déli részéből (Kuta/Sanur), valamint Észak-Baliból (Singaraja), átlagosan 1,5-2 órás utazási idővel, forgalomtól függően.

Programajánlatok

Milyen programokat érdemes kipróbálni Közép-Balin?

Programszervező partnerünk segítségével személyre szabottan összeállított egynapos kirándulásokat kínálunk. Minden egyes térség számos látnivalóval büszkélkedhet, és egy napba körülbelül 4-5 látnivaló megtekintése fér bele, melyek kiválasztása az igények és preferenciák alapján, közösen történik. A program rugalmas, az utasok igényei, illetve időjárási és egyéb viszonyok miatt akár még helyben is alakítható. A program árán felül fizetendők az esetleges helyi belépőjegyek.

Találd meg a tökéleteset!

Szálláshelyek Közép-Balin

Szerintünk a szálláshely kiválasztása kardinális kérdés, ami meghatározza a teljes utazásélményt. Az alábbi szállásokat jó szívvel ajánljuk, hogy a komfort és a pihenés nap végén is tárt karokkal várjon.
Mutasd az összes szálláshelyet Balin!
Vissza Előre
Közép-Bali rád vár!

Közép-Bali rád vár!

Válaszd Közép-Balit desztinációnkat és életreszóló pillanatokat!
Kérj ajánlatot bármely Bali aldesztinációra, és mi gondoskodunk a biztonságos és felejthetetlen élményekről!