Mykonos

Színes görög csoda

Mykonos

Apró, de annál vibrálóbb kis sziget, ahol az élet éjszaka sem áll meg. Egy talpalatnyi hely, amelynek minden részlete az igazi kikapcsolódást hirdeti.

Ajánlatot kérek
Amit érdemes tudni Mykonosról
Amit érdemes tudni Mykonosról

Fedezd fel

Amit érdemes tudni Mykonosról

Mykonos a Kükládok szigetcsoportjához tartozó görög sziget. Felkapott turistaparadicsom, éjszakai élete miatt „a görög Ibizának” nevezik. Görögök és külföldiek egyaránt előszeretettel látogatják.

Santorinihez hasonlóan találhatók itt tradicionális kükladikus építmények, gyönyörű naplemente, ugyanakkor a sziget számos kellemesen fürdőzhető partszakasszal büszkélkedhet, beleértve több homokos strandot.

A víz kristálytiszta, a part és a környezet gyönyörű, és kitűnő szörfölési lehetőségek is vonzzák az ide látogatókat, nem beszélve az éjszakai életről, mely leginkább a fiatalokat vonzza.

A magyar utazók látóterén sokáig kívül esett, ugyanis közvetlen repülőjárat csupán 2020 augusztusa óta közlekedik ide Budapestről.

Kifejezetten kis sziget, egy bérelt autóval egy-két nap alatt bejárható.

Programajánlatok

Milyen programokat érdemes kipróbálni Mykonoson?

Mykonos egy kis sziget, így felfedezését leginkább önállóan, bérelt autóval, quaddal vagy robogóval ajánljuk, és csak néhány szervezett kirándulást emelnénk ki.
Mykonos Téged vár!

Mykonos Téged vár!

Ha egy igazán vibráló, görög nyaralásra vágysz, akkor irány Mykonos!
Kérj ajánlatot, és mi gondoskodunk a biztonságos és felejthetetlen élményekről!