Az EXPO tovább él: Expo City Dubai

Az EXPO tovább él: Expo City Dubai

Blog/2022. 09. 26.

Az EXPO tovább él: Expo City Dubai

Egy évvel elhalasztották, de végül 2021 szeptemberében megnyílt, és 6 hónap alatt a járvány ellenére több mint 24 millió látogató lépte át az EXPO 2020 Dubai kapuit.

Olyan világ épült a Dubai melletti sivatagban, amire soha korábban nem volt példa. 192 nemzet látta vendégül a világot pavilonjaiban, és rengeteg önkéntes dolgozott azon, hogy az EXPO meglátogatása egy felejthetetlen élmény legyen.

Az EXPO sikere megálmodóinak minden vágyát felülmúlta.

De ez mind csak a kezdet volt. Bár a kapuk március végén bezárultak, a kiállítás ígérete fennmaradt: Összekapcsoljuk elménket, hogy megteremtsük a jövőt.

Ami felépült, nem tűnt el örökre.

Isten hozott az Expo City Dubaiban, mely egy fenntartható, technológiavezérelt és emberközpontú jövőváros. Egy különleges városnegyed tele kedvenc EXPO 2020 emlékeinkkel. A lehetőségek világa.

Az Expo City Dubai nyitva van, és várja látogatóit.

Nyitva tartanak és látogathatók:

  • Terra – Fenntarthatóság Pavilon
  • Alif – Mobilitás Pavilon
  • Garden In the Sky (forgó kilátótorony)
  • Női pavilon
  • Vision Pavilon
  • Carousel – Körhinta a világ körül
Egy kis ízelítő az Expo City-ről:

Az egyes látványosságok külön belépőjegyekkel látogathatók.

Az elmúlt héten került meghirdetésre az Attractions Pass, melynek ára felnőttek részére 33.68 USD, 12 éven aluli gyermekek számára díjmentes (a pénztárnál ingyenes belépőjegyet szükséges részükre igényelni).

Az Attractions Pass egy kombinált belépő a Terra, Alif, női és Vision pavilonokba.

 

 

Voltál az EXPO-n és visszamennél? Vagy sajnálatos módon nem jutottál el, de szeretnél belekóstolni ebbe a különleges életérzésbe?

Kérj ajánlatot egy dubai utazásra, és látogass el az Expo City Dubaiba! Ha pedig dubai átszállással utazol, egy stopover alkalmával is lehetőséged van ellátogatni.

Ajánlatot kérek dubai utazásra!

Kérj ajánlatot egy felejthetetlen dubai utazásra!

Kérj ajánlatot egy felejthetetlen dubai utazásra!