Bemutatkozunk

Ismerj meg minket!

Bemutatkozunk

A tökéletes utazás megtervezése nem egyszerű, de mi azért vagyunk, hogy ebben segítsünk!
Mielőtt hosszú útra indulnál velünk, ismerj meg minket jobban.

Filozófiánk

Az utazás öröme mindenkit megillet

Számunkra az utazás nemcsak a kényelemről és a pihenésről szól, hanem a világ, és ezáltal önmagunk megismeréséről is. Ahogy a mondás tartja, minél több helyet felfedezel a világban, annál több emberré válsz Te magad is. Csapatunk filozófiája: abban tudunk a legjobban kiteljesedni, ha minél több embert hozzásegítünk a maximális utazási élményekhez. Azt valljuk, hogy az utazás teljességének élménye mindenkit megillet, és mi segítőként állunk melletted a választott utazás és annak előkészületei során.

Expertus Travel
Expertus Travel

Így indult a történetünk

Expertus Travel

15 éves masszív utazási tapasztalattal és szakmai háttérrel egy olyan vállalkozást álmodtunk meg, melyben mi is inkább utazási tanácsadóként tevékenykedünk. Hét éve foglalkozunk személyes utazási tanácsadással, egyéni utazástervezéssel. Az utazóink igényei szerint saját utazási termékeket alakítunk ki, utazási tanácsadással, valamint mindenre kiterjedő érdekképviseletet biztosítva segítjük utasainkat.

Vállalkozásunk 2020-ban új szintre emelkedett: teljesítettük az utazásszervezői engedély feltételeit, így már teljes körű utazási irodai jogosultságokkal folytatjuk tevékenységünket Magyarországon és Szlovákiában egyaránt.

CSAPATUNK

Szabina

A legtöbb esetben velem fogod pontosítani az utazáshoz kapcsolódó igényeidet. Saját prioritásaid alapján közösen összeállítjuk a teljes utazási tervet az indulástól a hazaérkezésig, hogy a helyszínen már ne kelljen aggódnod a részletek miatt. Segítek, hogy az elérhető szálláskínálatból csak olyanokat kelljen végignézned, amelyek megfelelnek a jelzett igényeidnek, és hogy az elképzeléseidnek megfelelő programokból tudj válogatni. Nem utolsó sorban sok-sok utazási tippet kapsz tőlem a választott desztinációval kapcsolatban.

Csaba

Én leszek, aki a legjobb ajánlatkombinációkat keresi, segítek a foglalások kivitelezésében, kommunikálok a szolgáltatókkal és partnereinkkel, szükség esetén intézkedem, e-mailezek, telefonálok angol, német és szlovák nyelven. Esetlegesen felmerülő problémák, incidensek és speciális igények esetén is engem kereshetsz. Segítek az utazás költségvetés-tervezési és megvalósítási tervek kidolgozásában.

Stevee

Ha Thaiföldre szeretnél utazni, én leszek az, aki segít egy igazán autentikus és élménydús utazást összerakni.

Eszter

Ha itthon tervezed az esküvődet, akkor ebben én leszek a segítségedre, illetve Szabináékkal közösen dolgozunk a külföldi esküvő- és nászútszervezésben. Szolgáltatásaim széles palettájával gondoskodom róla, hogy életed nagy napja ne csak feledhetetlenül csodálatos legyen, hanem annak kivitelezése minden szempontból professzionálisan sikerüljön.
Te utazol, mi vigyázunk Rád!
Te utazol, mi vigyázunk Rád!

Utazz velünk!

Te utazol, mi vigyázunk Rád!

Napjainkban egy utazás tervezése jóval több odafigyelést és felkészülést igényel, mint korábban.

Fontos számunkra, hogy utazóinkat indulás előtt minden fontos információval ellássuk, utazásuk kritikus időpontjaiban (reptéri becsekkolás, átszállás, megérkezés, transzfer, szállodai bejelentkezés, visszaút a reptérre) elérhetők legyünk, és proaktív kommunikációval képviseljük érdekeiket az utazási szolgáltatók (légitársaságok, transzferszolgáltatók, szálláshelyek, programszervezők, biztosító társaságok) előtt.

Visszatérő utasaink pontosan tudják, mit jelent a gyakorlatban: Te utazol, mi vigyázunk Rád!

Desztinációink
Álmaid utazása Rád vár!

Álmaid utazása Rád vár!

Válassz biztonságos desztinációink közül és bízd ránk a részleteket!
Ne feledd, utazásod a Te álmaidat követi, mi csak segítünk valóra váltani!