Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Te utazol, mi vigyázunk Rád!
Te utazol, mi vigyázunk Rád!

Te utazol, mi vigyázunk Rád!

Szerintünk tudatosan, a természeti és kulturális értékekre vigyázva is lehet életre szóló élményeket szerezni! Legyen szó egy izgalmas körutazásról vagy tengerentúli luxus nyaralásról, egyedül, párban vagy csoportban, egyéni igények szerint tervezzük és szervezzük az utazást. Szakmai tapasztalataink és a naprakész információk birtokában gondoskodunk róla, hogy utazásod biztonságos és élménydús legyen!

Utazásszervezésünk teljesen rugalmas: nálunk mindent megtalálsz, ami az utazáshoz szükséges, de Te döntöd el, mit veszel nálunk igénybe. Így akár a „részben önálló szervezést” is megvalósíthatod segítségünkkel. Több mint 4,5 millió szálláshely szerepel a kínálatunkban, így ha csak szállást szeretnél foglalni, esetleg keresed a legkedvezőbb lehetőséget, akkor is jó helyen jársz!

Fő profilunk, az egyedi utazástervezés mellett partnereink segítségével saját utazási csomagokat is kialakítunk, amelyek a szálláson és a repülőjegyen kívül egy teljes programcsomagot is tartalmaznak. Emellett utaztató partnereink fix csomagajánlatait is kínáljuk, ahol a repülőjegyet, a transzfert és a szállást konkrét paraméterekkel, fix áron tudod lefoglalni. A teljes csomag általában 20-40% közötti előlegfizetéssel lefoglalható, a hátralék összege pedig ezt követően jellemzően nem, vagy csak árfolyamváltozás függvényében változik.

Specialitásunk továbbá a külföldi esküvőszervezés. Esküvőszervező partnerünknek köszönhetően itthon, Magyarországon is professzionális szolgáltatásokat tudsz igénybe venni. Esküvőd mellé pedig nálunk lefoglalhatod a nászutadat is!

Ismerd meg jobban szolgáltatásainkat!

1. Fő profilunk: egyedi utazástervezés

2. Fix utazási csomagok

3. Csak szállásfoglalás

4. Esküvő & Nászút