Esküvő itthon

Álmaid esküvője rád vár!

Esküvő itthon

Ajánlatot kérek
Megkérte a kezed? Gratulálunk!
Megkérte a kezed? Gratulálunk!

Esküvő itthon

Megkérte a kezed? Gratulálunk!

Ez egy csodálatos pillanat minden nő, és természetesen férfi életében is. Bizonyára nagy izgalommal vágtatok bele esküvőtök szervezésébe, ami csöppent sem könnyű feladat.

Ti is tapasztalhattátok, hogy mennyi időt és energiát kell rászánni a szervezés lépéseire. Többször is elbizonytalanodhattok, tanácstalanná válhattok, hogy merre is tovább.

Ez teljesen természetes, hiszen sosem szerveztetek még esküvőt. Ilyen esetekben nagyon jól jöhet egy szakértő tanácsa.

Esküvőszervezés mesterfokon

Esküvőszervezés mesterfokon

Ha Magyarországon, vagy valamely szomszédos országban képzeled el a Nagy Napot, akkor professzionális esküvő- és rendezvényszervező partnerünk, Eszter gondoskodik majd Rólatok.

Eszter teljes körű szolgáltatás-palettát kínál, többféle csomag közül is választhatsz. Ismerd meg Esztert, és válogass alább a szolgáltatásai között!

Eszter
Eszter

Esküvő-és rendezvényszervező

Eszter

„Egy esküvő minden esetben rendkívül különleges, érzelmekkel teli, csoda nap, ahol két ember szerelme a család és barátaik körében ünneplésre és megpecsételésre kerül. Mindegyik szertartás, mindegyik lagzi más miatt és más módon tökéletes.

Rendkívül emocionális és empatikus ember vagyok, ezért is tudok azonosulni minden párral és esküvővel már az első pillanattól.
A hobbim a hivatásommá nőtte ki magát, ezért állíthatom biztosan, hogy imádom a munkám, amit szenvedéllyel végzek – értetek.”

Szolgáltatásaim

Minden jegyespár igénye más és más, ezért árakat csak pontos igények ismeretében tudok adni. Kérjetek bátran ajánlatot, és mindent a Ti elképzeléseitekhez igazítunk majd!
Miért várnátok tovább?

Miért várnátok tovább?

Fontos, hogy minden részlet Titeket tükrözzön a Nagy Napon, ebben professzionális segítséget tudunk nyújtani!