Esküvő külföldön

Álmaid esküvője vár

Esküvő külföldön

Álmaid esküvőjét külföldön képzeled el?
Segítünk kiválasztani a legideálisabb helyszínt és a legfontosabb részleteket a Nagy Napra!

Ajánlatot kérek
Esküvő külföldön
Esküvő külföldön

Esküvő külföldön

Ha házasságkötés előtt állsz, és már megfordult a fejedben, hogy egy különleges helyszínen kössétek össze az életeteket, akkor jó helyen jársz! Az elmúlt időszakban egyre többen keresnek minket külföldi esküvő, illetve azzal egybekötött nászút szervezésével. Számunkra ez mindig rendkívül hálás feladat, amit a legnagyobb alapossággal végzünk a tökéletes eredmény érdekében.

Ahány pár, annyi szokás – mindenki másképp szeretné emlékezetessé tenni a Nagy Napot. A különböző igényeket külföldi szakmai partnereinkkel biztosítjuk.

Minden külföldi helyszínünkön hivatalos esküvőszervező partnerek és esküvőkre specializálódott szállodák működnek, akik kész szolgáltatáscsomagokat kínálnak. Az alapcsomag általában tartalmazza a helyszín használati engedélyét és feldíszítését, a menyasszonyi csokrot, alap fotósorozatot, egy pezsgős koccintást és egy tortát.

A helyszíntől függően van lehetőség szimbolikus, hivatalos (utólag itthon honosítandó) és egyházi esküvőkre is. Minden pár maga dönti el továbbá, hogy milyen extrákkal szeretné kiegészíteni a szolgáltatásokat. Ízelítőül néhány példa: helikopteres érkezés, élő közvetítés, élőzene, profi fodrász és smink, hollywoodi minőségű esküvői videó.

Emlékezetes helyszínek a Nagy Napra!

Melyek a legnépszerűbb esküvői helyszínek?

Válasszatok bármelyik európai, vagy Európán kívüli helyszín közül, és tegyétek sokkal különlegesebbé a Nagy Napot. Így nem csak nektek, de a családnak és a vendégeknek is felejthetetlen élmény lesz esküvőtök pillanata.

Európán belül
Európán belül

Európán belül

Egy igazán pazar helyszínt tudunk ajánlani, ahol romantikus filmmé válik az esküvőtök: ez pedig nem más, mint Santorini! Egy bazi nagy görög lagzira vágytok? Vagy szolid, elegáns esküvőt szeretnétek, ahol a háttérben meghúzódó fehér görög épületek is az alkalomhoz illenek? Akkor Santorini a Ti helyszínetek!

Európán kívül
Európán kívül

Európán kívül

Nem mindennapi helyszínek, ahol az egzotikus hangulat garantált, és az utazás élménye összefonódik a Nagy Napotok tökéletes pillanataival. Válasszátok Hawaii-t, a Maldív-szigeteket vagy Mauritiust az esküvő helyszíneként!

Válassz tökéletes helyszínt a Nagy Napra!

Emlékezetes helyszínek egy emlékezetes alkalomra

Válasszatok bármelyik európai vagy Európán kívüli helyszín közül, és tegyétek sokkal különlegesebbé a Nagy Napot.

Akár családtagokkal, vendégekkel utaztok, akár csak kettesben, egybekelésetek pillanata felejthetetlen lesz. Ez utóbbi esetben az otthon maradottak egy online közvetítés révén vizuálisan és lélekben részesei lehetnek az eseménynek, és utólag egy közös ünneplést is feldobhat egy minőségi videó levetítése.

Vissza Előre
 • Hawaii

  Hawaii

  Szalmaszoknya és virágkoszorú helyett fehér ruha és bíbor orchideafüzér?

  Egy igazán pezsgő esküvői hangulathoz egy valóban egzotikus hely dukál.

 • Maldív-szigetek

  Maldív-szigetek

  Ahol az atmoszféra már önmagában egy nem mindennapi élményt biztosít egy nem mindennapi alkalomra.

 • Mauritius

  Mauritius

  Egy hely, ahol minden álmotok egyszerre válik valóra! Mondjátok ki az igent homokba süppedve, a morajló óceán finom háttérzajában!

 • Santorini

  Santorini

  Ha egy igazán nagy görög lagzira vágysz, akkor ennek tökéletes helyszíne nem lehet más, mint Santorini!

Miért várnátok tovább?

Miért várnátok tovább?

Segítünk kitűzni a dátumot!
Ha olyan helyszínt választotok, ahol örök nyár van, azzal lehetőségetek nyílik az esküvőt az év szinte bármelyik napjára tervezni. Kérj ajánlatot és bízd ránk a legapróbb részleteket is!