Archipelagos Luxury Hotel*****

Mykonos

Archipelagos Luxury Hotel*****

Egy szállás, amit a kükladikus táj színei és fényei inspiráltak, a Small Luxury Hotels of the World szállodalánc tagja. 10 km-re helyezkedik el Mykonos régi kikötőjétől.

Ajánlatot kérek
Kükládoki formavilág
Kükládoki formavilág
Kükládoki formavilág

Kükládoki formavilág

A Kalo Livadi partja mentén elhelyezkedő Archipelagos Hotel az Égei-tengerre nyíló kilátással várja vendégeit, 10 km-re a várostól és Mykonos régi kikötőjétől és 11 km-re Mykonos repülőterétől helyezkedik el. A szálláson medence és wellness stúdió is várja a vendégeket.

A tenger mellett elhelyezkedő hotel a Small Luxury Hotels of the World szállodalánc tagja. A szállás kialakítását a kükladikus táj színei és fényei inspirálták. Az épület az amfiteátrumok stílusában épült, tiszteletben tartva a hagyományos mykonosi építészet megoldásait.


Tökéletes részletek

A vendégek napernyők árnyékában pihenhetnek a homokos tengerparton, fürödhetnek az Égei-tenger kristálytiszta vizében, vagy valamelyik vízi sportot is kipróbálhatják. A recepció és az előcsarnok egy külön épületben található. Szintén itt található a műholdas tévével felszerelt társalgó, valamint bár, étterem, büfé és nagy verandák várják vendégeinket, ahonnan lélegzetelállító kilátás tárul elénk az Égei-tengerre. A szállodából egy hagyományos mykonosi stílusú templomra nyílik kilátás, további egyedi részleteket mutatva meg a sziget szépségéből.
Vissza Előre
Archipelagos Luxury Hotel*****

Archipelagos Luxury Hotel*****

Autentikus görög környezet, tökéletes felszereltség és magas minőségű szolgáltatások.
Kellemes feltöltődésre hív a Archipelagos Luxury Hotel!