Mesari Hotel Ubud****

Ubud – Közvetlen Expertus Partner

Mesari Hotel Ubud****

Az Mesari Hotel Ubud**** egy hagyományos luxus szállás Ubudban, ahol megtapasztalhatod Ubud egyedi kulturális és természeti adottságait. A folyó mellett helyezkedik el, és a gyönyörű rizsteraszra néznek a villák.

Ajánlatot kérek
Rizsföldek határán
Rizsföldek határán
Rizsföldek határán

Rizsföldek határán

Csak néhány percnyi autóútra vagy 10 perc sétára található Ubud központjától. Az Mesari Hotel Ubud**** jellegzetes építészeti stílusa a modern és a hagyományos balinéz hatást ötvözi, 24 fényűző villát kínál.

Természetesség útján

A villákat úgy tervezték, hogy a hagyományos balinéz építészetet a természet textúráival és színeivel, kidolgozott pala, csempe, sima, festetlen fa, puha szőttes, szövetek, bonyolult megmunkált réz, illatos alang-alang fű tetőfedés, természetes bambusz, durván vágott kő, virágok és lombozat ötvözze. Minden szoba alapfelszereltségéhez tartozik a wifi és légkondicionálás.

Elérhető szobatípusok:

  • Rice terrace suite
  • Rice terrace grand suite
  • One bedroom garden pool villa
  • One bedroom rice terrace pool villa
  • Two bedroom garden pool villa
  • Two bedroom rice terrace pool villa
Vissza Előre
Mesari Hotel Ubud****

Mesari Hotel Ubud****

Lábunk előtt hevernek a rizsföldek, belemarkolhatunk a medence széléről a rizskalászba. Bemenve szállásunkra olyan érzetet kelt, mintha nem is épületbe mennénk, hanem tovább a természetbe, mindez a környezetbe illő alapanyagok felhasználása miatt. Csakis ajánlani tudjuk!