Bloo Lagoon Eco Village****

Padangbai

Bloo Lagoon Eco Village****

A Bloo Lagoon Eco Village**** Bali keleti partján egy nyugodt, környezetbarát hely, ahol újracsatlakozhatsz a természethez, mennyei kilátással a tengerpartra és a vulkánra.

Ajánlatot kérek
Csatlakozz újra a természethez
Csatlakozz újra a természethez
Csatlakozz újra a természethez

Csatlakozz újra a természethez

A szálloda koncepciója természetes és fenntartható szemléletre épül, segít, hogy közelebb érezzük magunkat a természethez. Fontos kiemelni, hogy a villák, bár zárható ajtóval rendelkeznek, nincsenek teljesen befalazva, így részben nyitottak. Ennek köszönhetően „természetes légkondicionálással” rendelkeznek, a nyitottság biztosítja a levegő átjárását és a természet közelségét.

Úszómedence csúszdával, illetve gyógyfürdő elérhető minden korosztály számára.
Masszázs szolgáltatásokat szakértő tereapeutáktól lehet igénybe venni, ami ideális azok számára, akik extra lazításra, kikapcsolódásra vágynak. A relaxálás közben a tökéletes panoráma kivételes élményt nyújt.

A helyszíni étterem nemzetközi és helyi ételek széles választékát kínálja, hangsúlyt fektetve az egészséges és frissen főtt ételekre. Sok fűszernövény és zöldség biogazdaságból származik. Továbbá igény esetén, felár ellenében az ételeket akár a szobában is felkínálják.

A wifi az üdülőhely egész területén elérhető.

Az egyéb szolgáltatások közé tartozik a naponta tartott reggeli jógaóra, a 24 órás transzfer Padangbaiba vagy a Blue Lagoon strandra (snorkelezéshez) és a Biastugal strandra (úszáshoz).

FONTOS: Azok számára, akiknek zavaró lehet a villák nyitottsága, de szeretnének itt megszállni, az ajánlatkérés során jelezzék, hogy zárt villára tartanának igényt, ugyanis kifejezetten erre a célra készítettek néhány zárt és légkondicionáló berendezéssel ellátott villát.

Tágas és valóban nyitott terek

A Bloo Lagoon elegáns, környezetbarát villákat kínál, amelyek jól illeszkednek a trópusi éghajlathoz, szabadtéri zuhanyzókkal és természetes környezetben. A huszonöt villa mindegyike egyedi és különböző, csakúgy, mint a tengerre, szigetekre és hegyekre nyíló panoráma. Minden villánk konyhával rendelkezik. Az ágyak baldachinnal vannak védve a természetre nyitott környezet miatt.

Vissza Előre
Bloo Lagoon Eco Village****

Bloo Lagoon Eco Village****

Szakadj el a mindennapoktól és kapcsolódj újra a természettel!
Bloo Lagoon Eco Village**** villáiban újraírhatod a nyaralás eddigi jelentését!