Costa Grand Resort & Spa*****

Santorini

Costa Grand Resort & Spa*****

Tökéletes elhelyezkedésű szálloda Kamariban, közvetlenül a tengerparton. „Loft style” lakosztályok és frontvonali deluxe szobák privát medencével.

Ajánlatot kérek
Tökéletes elhelyezkedés, privát partszakasszal
Tökéletes elhelyezkedés, privát partszakasszal
Tökéletes elhelyezkedés, privát partszakasszal

Tökéletes elhelyezkedés, privát partszakasszal

A Costa Grand Resort & Spa***** tökéletes elhelyezkedésű szálloda Kamariban, közvetlenül a tengerparton. Saját privát partszakasszal rendelkezik, kiváló minőségű napozóágyakkal felszerelve, melyeket természetesen a vendégek szabadon használhatnak. A Lounge Bar mindössze néhány lépésre található, ahol tudunk a’la carte menüről ételt és italt rendelni magunknak.

Ahogy kilépünk a szálloda területéről, néhány lépés után Kamari híres, nyüzsgő parti sétányának elején találjuk magunkat, mely telis-tele van éttermekkel, bárokkal, üzletekkel, illetve szálláshelyekkel.

A szálloda területén több medence is található kényelmes egy-, illetve kétszemélyes napozóágyakkal, melyeket szabadon tudunk használni. Ennél a szállodánál úgy gondoljuk, hogy a minőség valóban az ötcsillagos kategóriát takarja. A szálloda saját parkolóval is rendelkezik, amit a bérelt autóval érkezők használhatnak.

Modern, elegáns, letisztult

Ez egy nagyon modern, elegáns, letisztult és fiatalos szálláshely. A napot már eleve egy bőséges reggelivel tudjuk indítani, illetve azok számára, akik szeretnének minden este helyben vacsorázni, félpanzióval is elérhető. Személyes véleményünk szerint érdemes csak reggelivel foglalni és a közeli éttermek közül többet kipróbálni, és egy-egy este a hotelben alkalmanként is választhatunk félpanziós menüt. Az a’la carte vacsorát is szívből ajánljuk, mely igazi fine dining élményben részesít bennünket. Találhatók itt szobák belső kilátással, tengerre néző kilátással vagy tengerparti frontvonalon, továbbá „loft style” lakosztályok és frontvonali deluxe szobák privát medencével.
Vissza Előre
Costa Grand Resort & Spa*****

Costa Grand Resort & Spa*****

Válassz kedvedre modern és letisztult szobák közül, akár privát medencével vagy tökéletes panorámával a tengerpartra! Teljes kényelem és színvonalas szolgáltatások a gyönyörű Kamari strandon.