Embudu Village****

Malé Atoll

Embudu Village****

A Resort, ahol a környezettudatosság kerül előtérbe!

Ajánlatot kérek
Minden nap otthonérzet
Minden nap otthonérzet
Minden nap otthonérzet

Minden nap otthonérzet

Ritkán fordul elő hogy új helyre érkezel és azonnal otthon érzed magad. Az Embudu Village Resortban ezt minden nap megtörténik. Akár először érkezel, akár huszadik alkalommal térsz vissza, azonnal otthon fogod érezni magad. Itt, a Maldív-szigeteken az éghajlatváltozás frontvonalában nagyon komolyan veszik a törékeny sziget élővilágának megőrzését. Az Embuduban töltött napjaid minden szakaszában biztos lehetsz benne, hogy mindent megtesznek a környezetre gyakorolt hatások minimalizálásának érdekében.

Minden a környezetért

A szállások tengerparti bungalók és vízre épített bungalók. Minden szoba tágas és világos. A fehér és természet színei dominálnak. A reggeli forró zuhanyt a tetőn lévő napelemek melegítik fel, a reggeli sárgadinnyét egy közeli szigeten termesztették, az ebédidőben grillezett halat pedig helyben fogták ki és tisztességesen megfizették a halászokat. Ezenkívül szigorú sznorkelezési szabályzat biztosítja, hogy a korallzátony lakóit ne zavarja vendégek ottléte. A wifi-fi internet és légkondicionálós minden szobában alapfelszereltség.

Elérhető szobatípusok:

  • Superior Beach Bungalow
  • Water Bungalow
Vissza Előre
Embudu Village****

Embudu Village****

Különlegessége, mindent megad amire a vendégnek szüksége van, és mindent megtesz annak érdekében, megőrizze ezt a gyöngyszemet! Ajánlani tudjuk!