Kudafushi Resort & Spa*****

Raa Atoll

Kudafushi Resort & Spa*****

A Kudafushi a tengeri élet, a helyi életmód, a hagyomány és a kultúra megőrzésére összpontosít. Az üdülőhely 45 perces festői hidroplánúttal érhető el Malé fővárosából. Alternatív megoldásként motorcsónakkal 25 perc alatt elérhető az Ifuru belföldi repülőtér. Az Ifuru belföldi repülőtere 30 perces belföldi járattal érhető el Malé városából.

Ajánlatot kérek
Gyöngyszem az óceánban
Gyöngyszem az óceánban
Gyöngyszem az óceánban

Gyöngyszem az óceánban

Egy kis paradicsom, ahol meleg és barátságos légkörben pihenhetünk és érezhetjük a természet minden rezdülését. „Kuda” egy kis fénnyel teli gyöngyszem a végtelen óceánban, ahol a természet zöldje találkozik a kristálytiszta vízzel. Egy kis paradicsom, ahol megélhetjük és érezhetjük a természet valódi rezdüléseit meleg, barátságos légkörben.

Érintetlen sziget

A villák buja növényzettel körülvett területen találhatóak, pár lépésre a langyos Indiai-óceántól, és néhány perc sétára az üdülőhely fő épületeitől. Minden Beach Villa saját terasszal rendelkezik, amely egy érintetlen, félreeső tengerpartra vezet. A vízi villa a trópusi paradicsom érintetlen részén található, keményfa padlóval, nádtetővel és stílusos, modern dekorációval kombinálva. A villa napozóterasza minden vendég számára nyugodt pihenési lehetőséget és közvetlen hozzáférést biztosít a lagúnához.

Elérhető szobatípusok:

  • Beach villa
  • Water villa
  • Beach villa with pool
  • Water villa with pool
  • Presidential suit
Vissza Előre
Kudafushi Resort & Spa*****

Kudafushi Resort & Spa*****

Azoknak ajánljuk, akik szeretik a trópusi dzsungel élményt, hiszen lépten-nyomon a buja növényzettel találkozhatunk. Mondhatni mindenkinek saját érintetlen tengerpartja lenne. Maga a környezet is egy privát szférát biztosít pihenésünkhöz. Mindezek mellett számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít a hotel.