Lagoon Attitude****

Mauritius

Lagoon Attitude****

A Lagoon Attitude szálloda a természet és a tenger
szerelmeseinek paradicsoma! A hatalmas Anse la Raie lagúna szélén, Mauritius
északi partján található. A környezeti és társadalmi felelősségvállalás terén
tett erőfeszítéseiknek köszönhetően a szálloda 2017 óta rendelkezik Travelife
Gold minősítéssel, és a Lagoon Attitude továbbra is a fenntartható turizmusra
összpontosít.

Ajánlatot kérek
A természetvédelem jegyében
A természetvédelem jegyében
A természetvédelem jegyében

A természetvédelem jegyében

Az újrahasznosítási tevékenységük, a lomtalanítási „kék hálók” program és a nulla, egyszer használatos műanyag politikájuk mellett létrehozták a Tengeri Felfedező Központot, amely a tengeri ökoszisztéma megőrzését szolgálja. A Lagoon Attitude idilli helyszíne a szörfözésnek és a kitesurfingnek is Mauritiuson. Tipikus mauritiusi építészete és természetes díszítése békés mauritiusi tartózkodást kínál.

Természetes paradicsomi környezet

A Lagoon Attitude 182 mauritiusi szállodai szobája kényelmes életteret kínál. A dekoráció a sziget paradicsomi környezetét tükrözi, fehér, indigó, türkiz és sötétkék variációkkal – az eget, a lagúnát és az óceánt idézve. A rattan falvédők, fabútorok és természetes anyagokból készült textíliák egy kis bohém hatást kölcsönöznek. Környezetvédelmi kötelezettségeink teljesítése érdekében a dekoráció nagy része újrahasznosított elemekből készül, míg a bútorok egy részét helyi kézművesek készítik, és a légkondicionálás az ajtók kinyitásakor automatikusan kikapcsol. A szobákban a légkondicionáló és a wi-fi internet elérés alapfelszereltség.

Elérhető szobatípusok:

  • Couple room
  • Couple poolside room
  • Couple seaside room
  • Suite
  • Whirlpool suite
Vissza Előre
Lagoon Attitude****

Lagoon Attitude****

Ezt a hotelt azok keresik fel elsősorban, akiknek kiemelten fontos a környezetvédelem, minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak hátra nyaralásuk alatt. De ettől függetlenül mindenkinek ajánljuk, érdemes kipróbálni egy ilyen környezet tudatos szállást.