lebua at State Tower*****

Bangkok

lebua at State Tower*****

Méltán híres ikonikus tető bárt mindenki megismeri, vagy ha máshonnan nem is emlékszünk rá, a filmvásznon is megjelent a hotel, ami szerepet játszott a Másnaposok 2 című filmben. Az 5 csillagos szálloda minden igényt kielégít, és nem mellékesen a felsőbb emeletekről lélegzetállító kilátás nyílik Bangkok városára.

Ajánlatot kérek
Mit is nevezhetünk fényűzésnek?
Mit is nevezhetünk fényűzésnek?
Mit is nevezhetünk fényűzésnek?

Mit is nevezhetünk fényűzésnek?

lebuában saját értelmezést nyer ez a kérdés! Mindenek előtt hangsúlyozzák, a tér meghatározó szerepet tölt be, ez olyasfajta pompa, ami ritkaság száma megy. Ezekben a terekben nem érzi kényelmetlennek teltház idején magát a vendég. A belső építészeti és lakrész kialakításra nem lehet panasz, minden nagyon magas minőséget képvisel. Amennyiben újabb impulzusokra vágyunk, pont jó helyen járunk, a Chao Praya folyó 5 percnyi sétára, China Town 3km-re, a Királyi Palota 4.2km-re található. A város legjobb bevásárlóközpontjai és város nevezetességei csak egy tuk tuk, magasvasút vagy hajóútra találhatók, de mindenki megtalálja a saját igényeihez mért szórakozási lehetőséget.

Bangkok legjava

lebuában minden szoba lakosztály, külön hálószobával, fürdőszobával, nappalival és erkéllyel, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a városra. Nem kell messzire menni egy jó kávézóba vagy étterembe, mert mindez pár lépésnyire van a szoba ajtaját átlépve. Mindent az egyszerűség és elegancia jellemzi, ehhez párosul a stílusos és kényelmes ott tartózkodás, ami saját magunk tapasztalunk meg. Ennek elismerése, főleg vendégek visszajelzései alapján, hogy számos rangos szakmai díjat sorra halmoz a szálloda. Szobák felszereltségére sem lehet panasz, mondhatni nincs olyan elem, aminek hiányát éreznénk az ott töltött idő alatt.

Elérhető szobatípusok:

  • lebua Suite City View
  • lebua Suite River View
  • lebua Premium Suite City View
  • lebua Premium Suite River View
  • lebua Suite 2 Bedroom
  • lebua Premium Suite 2 Bedroom
  • lebua Suite 3 BedroomVissza Előre
lebua at State Tower*****

lebua at State Tower*****

lebuában tényleg minden a vendég körül forog. Észre sem lehet venni, hogy a személyzet minden kívánságunkat figyeli, szinte láthatatlan, kifogástalan kiszolgálás mellett élvezhetjük ottlétünket, minden a kényelmünket szolgálja!