Maladee Rendezvous Hotel*****

Chiang Mai

Maladee Rendezvous Hotel*****

Chiang Mai városában, Észak-Thaiföld hegyei lábánál, festő környezetben tárul elénk a történelem egy különleges "szemüvegen" keresztül, kényelmes és tartalmas módon.

Ajánlatot kérek
Lépjünk be egy helyi család történelmébe
Lépjünk be egy helyi család történelmébe
Lépjünk be egy helyi család történelmébe

Lépjünk be egy helyi család történelmébe

A szálloda egy helyi család saját tulajdonú vállalkozásaként működik Chiang Mai város központjában. Maga a történelem elevenedik meg szemünk előtt. A tulajdonosi család már az 1900-as évek vége óta birtokolja az épületet, sokáig irodaszer kereskedés raktáraként, család otthonaként funkcionált. A tulajdonosok álmából született meg Maladee Rendezvous Hotel kis luxusszálloda. Családi örökség tiszteletben tartása mellett a szállodát a tulajdonos szüleiről, Mr. Manaról és Mrs. Daranee-ről nevezték el. Az épület közvetlen környezete rendkívüli értékekkel bír. Már az 1900-as évek elején, az út- és vasútépítés előtt ez a környék volt a város egyik legaktívabb területe, ahol helyi thaiak, kínai és nyugati kereskedők dolgoztak.

Autentikus helyi élmény, hely szellemének felfedezése

A szálloda építészeti jegyeit a környékre jellemző gyarmati stílus, kortárs elemekkel való egyensúlya határozza meg. Nagy belső terek kiemelkednek a megszokott, hasonló fokozatú szállásokhoz képest, ez az épület egyediségéből adódóan is ered, ezért csak 29 szobát és 5 lakosztályt alakítottak ki. Letisztult, pazar gazdagság ami elénk tárul. Komplexumon belül étterem is található, reggeli svédasztalos kontinentális vagy amerikai. Szobák légkondicionáltak, víz forralóval, hűtőszekrénnyel, minibárral, síkképernyős tv-vel, széffel, saját terasszal, bidével felszerelt fürdőszobával rendelkeznek.

Elérhető szobatípusok:

  • Standard
  • Superior
  • Dara Suit
  • Mana Suit
  • Maladee Suit
  • Deluxe Pool Access
Vissza Előre
Maladee Rendezvous Hotel*****

Maladee Rendezvous Hotel*****

Történelmi helyen, számos, felfedezésre váró látnivaló gyűrűjében - Ping folyó, Wat Chai Mongkol templom,múzeumok, éjszakai bazár, helyi piacok, elegáns éttermek, kávézók, bárok... - nyugodt környezetben való kikapcsolódás várja a vendégeket.