Meeru Island Resort & Spa****

Meerufenfushi-sziget

Meeru Island Resort & Spa****

A Meeru többszörösen díjnyertes és a legjobb all-inclusive üdülőhelynek számít családbarát létesítményekkel, személyre szabott szolgáltatásokkal és a második otthon kényelmével. A Velana nemzetközi repülőtérről induló motorcsónakos transzfer festői 55 perces útra van.

Ajánlatot kérek
Elsők között
Elsők között
Elsők között

Elsők között

A Maldív-szigetek egyik első üdülőhelyeként ez a sziget 40 éves vendéglátói szakértelmet kínál, és folyamatosan újítja a sziget szobáit és az üdülőhelyek kínálatát. A resort elkötelezett a fenntarthatóság és öko turizmus mellet. Így a szigeten saját maguk által megtermelt zöldségek és gyümölcsök kerülnek az éttermeikben felkínált ételekbe, emelett működtet egy korall „neveldét”. A projekt 2016-ban egy korall elhalási esemény után indult. A zátonyok felépülésének felgyorsítása érdekében a koralldarabokat keretekre helyezik, ahol megnőhetnek, mielőtt visszahelyeznék a zátonyra. Meeruban a korall „nevelde” az egyik legsikeresebb a Maldív-szigeteken, és mint ilyen, a lagúna, ahol a „nevelde” található, rengeteg tengeri élőlénnyel büszkélkedhet. Kihagyhatatlan hely Meeruban!

Trópusi hangulat

Ez a varázslatos sziget 284 szobával büszkélkedhet. A szobák trópusi hangulatban berendezettek fa vagy járólap padlózatúak. Minden szoba légkondicionált és az alapfelszereltség részét képezi még a széf, mini bár, hajszárító, kábel-tv, wifi internet elérés.

Elérhető szobatípusok:

  • Jacuzzi water villa
  • Water front villa
  • Jacuzzi beach villa
  • Beach villa
  • Garden room
  • Two bedroom villa
Vissza Előre
Meeru Island Resort & Spa****

Meeru Island Resort & Spa****

Maldív-szigetek első szállodái között nyitott meg. Több mint 40 éves tapasztalat, elkötelezett a fentarthatóság, az öko turizmus és a környezetvédelem mellett. Családbarát, rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel bír a Meeru. Kihagyhatatlan!