Mora Boutique Hotel*****

Chiang Rai

Mora Boutique Hotel*****

Chiang Rai szívében emlékezetes élmények várják a vendégeket.

Ajánlatot kérek
Chiang Rai megölel
Chiang Rai megölel
Chiang Rai megölel

Chiang Rai megölel

Észak-Thai stílus jegyeit hordozó szállás romantikus és relaxációs nyugtató légköre vesz körül, ahonnan a vendég és családja karnyújtásnyira van természettől, kultúrától, fontosabb helyi nevezetességektől. Percekre található a híres Hill Tribe Múzeum, Chiang Rai éjszakai bazárja, melyek forgataga magával ragad... Még mindig csak negyed órányi távolságról beszélünk, mikor megérkezünk Kok folyóhoz, botanikus kertekhez, híres óratoronyhoz, vagy a reptérhez! Milyen és megannyi élmény várhat ránk ezen túl?! Fedezzük fel!

Tágas terek, stílus, pihenés, feltöltődés

A hotel rendkívül tágas szobákat kínál, jellemzően fa bútorzattal. Vendégeket üdvözlő gyümölcstálakkal fogadják szobáikban. Medencéiket 100%-ban a teljes kikapcsolódás jegyében alakították ki. Jól felszerelt edzőterem is rendelkezésre áll. Étteremben megtalálható a helyi jellegzetes ízvilágon kívül a széles spektrumú nemzetközi étel kínálat.

A szobák a már említett Észak-Thai stílusban lettek kialakítva, légkondicionáltak, síkképernyős tv-vel szereltek, ingyenes minibár, fürdőköpeny és papucs biztosított. Minden szoba fürdőjében kád található. Komplexum teljes területén ingyenes wifi üzemel. Egyes szobatípusokhoz erkély is tartozik.

Elérhető szobatípusok:

  • Deluxe Twin Bed City View
  • Deluxe King Bed City View
  • Deluxe King Bed Pool View
  • Family Suite
  • Mora Suite


Vissza Előre
Mora Boutique Hotel*****

Mora Boutique Hotel*****

Adott egy remek hotel, kiváló elhelyezkedéssel, és minden adott a kellemes pihenéshez és feltöltődéshez. Kell ennél jobb választás ebben a tipikus Észak-Thai városban?