Radisson Blu Azuri Resort & Spa****

Mauritius

Radisson Blu Azuri Resort & Spa****

Az Azuri falut körülölelő északkeleti part megőrzött strandján található Radisson Blu Azuri Resort & Spa jellegzetes mauritiusi élményt nyújt vendégeinek. A szigeten található a világ 3. legnagyobb korallzátonya, és emelett fehér homokos strandjairól és tiszta lagúnáiról is híres.

Ajánlatot kérek
Érzékek kényeztetése
Érzékek kényeztetése
Érzékek kényeztetése

Érzékek kényeztetése

A strandtól mindössze néhány lépésre található Radisson Blu Azuri Resort & Spa 100 szobája, bútorozott erkélyekre vagy teraszokra nyílik, amelyek az üdülőhely zöldellő trópusi kertjére néznek. Kényeztessed magad kulináris finomságokkal és minőségi italokkal, 4 étterem vagy a bárok egyikében, amelyek helyi, mediterrán és nemzetközi ételeket, italokat kínálnak. A vendégek a medence mellett lazíthatnak egy frissítő koktéllal a medence melletti Cyan bárban. A Radisson Blu Azuri Resort & Spa számos szárazföldi és vízi sport lehetőséggel rendelkezik.

Teljes kényelem

Válassz 100 prémium szoba közül ezen az első osztályú mauritiusi szálláshelyen, és élvezzed az ingyenes wifi-t és a kertre vagy az óceánra nyíló kilátást. A szobák világos semleges palettája kiegészíti az üdülőhely lenyűgöző környezetét, a plüss bútorok pedig garantálják a kényelmet. Minden vendégszoba padlótól a mennyezetig érő üvegablakokkal és nagy tolóajtókkal rendelkezik, amelyek a kertre vagy az óceánra néző, bútorozott erkélyre vagy teraszra vezetnek. Egymásba nyíló szobák és családi szobák 2 kétszemélyes ággyal kérhetők.

Elérhető szobatípusok:

  • Premium room garden view
  • Premium room ocean view
  • Premium room with plunge pool beachfront
Vissza Előre
Radisson Blu Azuri Resort & Spa****

Radisson Blu Azuri Resort & Spa****

Pároknak ideális menedék, családoknak pedig kellemes nyaralási célpont. Ezzel mindent el is mondtunk tömören, miért lehet tökéletes választás!