Saman Boutique Hotel****

Saman Boutique Hotel****

„Egy hely, ahol lassan telik az idő, ahol megismerheted és megélheted a helyi kultúrát, ahol a természet minden anyák anyja marad.”

Ajánlatot kérek
Összhangban a természettel
Összhangban a természettel
Összhangban a természettel

Összhangban a természettel

A Saman Boutique Hotel, bár nem ősi vallási vezetőkről kapta a nevét, de szellemiségében nagyon is közel áll a természethez.

A “Saman Project” keretében a hurrikánok által tönkretett fákat újrahasznosítják és asztalként, fejtámlaként, festmények részeiként helyet kapnak a hotel különböző pontjain. Minden egyedi, újrahasznosított darab a helyiek keze munkájából jön létre.

Ajánljuk gyakorlott utazóknak, akik szívesen kipróbálnának egy nem szokványos szálláshelyet, és azoknak, akik elkötelezettek a fenntartható és felelősségteljes turizmus mellett.

Számos gyönyörű strand felfedezéséhez nagyszerű kiindulópont, melyek közül a legközelebbi a Playa Punta Popy – ez akár gyalogosan is elérhető egy 15-20 perces sétával.

Részei lehetünk az érintetlen természetnek

Egy kifinomult, elegáns butikhotel atmoszférájában pihenve szinte részei vagyunk a vad és érintetlen természetnek, tökéletesen megélhetjük a Dominikai Köztársaság hihetetlen szépségét, szellemét. A buja dzsungel, a paradicsomi strandok, a bájos falvak és a hotel adottságai számtalan szabadidős aktív és feltöltődést nyújtó programot kínálnak számunkra.
Vissza Előre
Saman Boutique Hotel****

Saman Boutique Hotel****

Szeretnél egy karnyújtásnyira lenni a természettől? Szívesen felfedeznéd a Dominikai Köztársaság igazi arcát? Válaszd a Saman Boutique Hotel****-t a magas színvonuló szolgáltatásokért és a felelősségteljes turisztikai élményért!