The Ravenala Attitude****

Mauritius

The Ravenala Attitude****

Mauritius észak-nyugati partján, Balaclava kis falujában, félreesően található 4* A Ravenala Attitude szálloda egy óda a trópusi élethez. A „Ravenala” név az első ízelítő a trópus felfedezéséből, mivel az utazó fára (vagy utazópálmára) utal – könnyen felismerhető a mesés, legyező alakú hosszú leveleinek köszönhetően.

Ajánlatot kérek
Buja trópusi kertek
Buja trópusi kertek
Buja trópusi kertek

Buja trópusi kertek

A Lemon River (Rivière Citron) és a Turtle Bay között elterülő hatalmas egzotikus kert mélyén található The Ravenala Attitude finoman elmossa a határokat a benti és a kültéri élet között, és meghív téged, hogy élvezzed a buja növényzetet és a lakosztályok modern stílusát. A buja trópusi kertek mélyén megbúvó 4* Ravenala Attitude szálloda mind a 272 lakosztálya nyugtató és pihentető.

Mauritiusi otthonok varázsa

A zen tiszta szelleme egy hagyományos, egzotikus stílussal párosul, amely a sziget trópusi lelkét ünnepli. A fabútorok, a rattan fejtámlák, a ültetvényes stílusú fotelek és a toile de Jouy minták minden lakosztályba belecsempészik a múlt mauritiusi otthonainak varázsát. A falakat szegélyező nagyméretű fekete-fehér fotók, amelyek a helyi élet jeleneteit ábrázolják.

Elérhető szobatípusok:

  • Couple suite
  • Executive seafront adult suite
  • Family suite
Vissza Előre
The Ravenala Attitude****

The Ravenala Attitude****

Azoknak ajánljuk, akik a mauritiusi otthonok otthonosságát meg szeretnék ízlelni egy kis zennel és sajátos stílussal fűszerezve. Senkit ne tévesszen meg az otthonosság, mindennel rendelkezik a hotel, ami a pihenéshez elengedhetetlen.