The Residence Mauritius*****

Mauritius

The Residence Mauritius*****

The Residence Mauritius a sziget keleti partján található a Belle Mare varázslatos türkizkék lagúnája szomszédságában, egy mérföld hosszú, makulátlan fehér homokos strand mentén, amelyet az azúrkék Indiai-óceán és trópusi kertek szegélyeznek – idilli menedéket nyújt a fenntartások nélküli kikapcsolódáshoz.

Ajánlatot kérek
A kifinomultság ékköve
A kifinomultság ékköve
A kifinomultság ékköve

A kifinomultság ékköve

Fedezd fel a lelki pihenés új titkait nyugodt fürdőszentélyben, valamint a látnivalók és tevékenységek végtelen játszóterében, amelyek a sziget kultúráinak és lenyűgöző tájainak egyedülálló keverékében találhatók. Tapasztald meg a modernitás és a hagyomány gyönyörű szimfóniáját a The Residence Mauritiusban, amely egy letűnt kort idéző elegáns kifinomultság ékköve. Kényeztessed magad a lélegzetelállító szépségű tengerparti paradicsomban, amely egy lenyűgöző gyöngyház fehér homokos part mentén helyezkedik el, a mauritiusi vendégszeretet és a csodálatos szigeti élmények melegében. Vacsorázz az egzotikus kreol konyhából, amely megragadja a szigeti ízek hihetetlen sokszínűségét.

Egyszerűség és elegancia

Az üdülőhely 135 szobája és 28 lakosztálya meghitt terek a kikapcsolódáshoz, az egyszerűség és az elegancia által ihletett dekorációval. A redőnyökön átszűrődő napfény, fény és árnyék dallamát hozza létre a fehér és a finom bézs árnyalatok lágy palettáján. A nagy márvány fürdőszobák egy csipetnyi dekadenciát adnak az összképhez. A szobákban a wifi és légkondicionálás alapfelszereltség.

Elérhető szobatípusok:

  • Colonial garden view terraces
  • Colonial ocean view terraces
  • Colonial ocean front terraces
  • Colonial garden view junior suite
  • Colonial garden view senior suite
  • Colonial ocean view suite
  • Colonial ocean front suite
Vissza Előre
The Residence Mauritius*****

The Residence Mauritius*****

Egy modern szálloda, nagyon magas színvonallal. Mondhatni mindenből egy kicsi, de amit megálmodtak ezzel a hotellel kapcsolatban, azt tökéletesre csiszolták! Lenyűgözött mindenkit, aki itt megfordult!