Észak-Bali

Észak-Bali

Fedezd fel Észak-Bali csodálatos világát, turistalátványosságok és rejtett kincsekkel egyaránt találkozhatsz ezen a vidéken!

Ajánlatot kérek
Amit érdemes tudni Észak-Baliról
Amit érdemes tudni Észak-Baliról
Amit érdemes tudni Észak-Baliról

Fedezd fel!

Amit érdemes tudni Észak-Baliról

Észak-Bali területe leginkább a Buleleng kerületből áll, melynek legnagyobb városa Singaraja. Ez volt egykor Bali gyarmati fővárosa. Singarajától nem messze található nyugati irányban a Lovina beach, mely kedvelt turistaparadicsom.

Bár a terület nem a turisták által leglátogatottabbak része Balinak, mégis számos látnivalót tartogat. Bali déli részéből (Kuta és Sanur környékéről, valamint a reptérről) kb. 3 óra utazási idővel érhető el autóval festői útvonalakon.

Programajánlatok

Milyen programokat érdemes kipróbálni Észak-Balin?

Bali északi részét, Bulelenget a Balit keletről nyugatra elválasztó hegyek védik. Emiatt az északi régió sokáig elszigetelődött Bali többi részétől. Ez magyarázza azt a tényt, hogy Észak-Balinak még mindig megvannak a saját, tipikus rítusai és szokásai. A „Bali másik oldalának” is nevezett Észak-Bali érdekes úti cél azok számára, akik szeretik az autentikus kultúrát és az érintetlen természetet a nyugodt, vidéki környezettel.
Észak-Bali rád vár!

Észak-Bali rád vár!

Válaszd Észak-Balit desztinációnkat és életreszóló pillanatokat!
Kérj ajánlatot bármely Bali aldesztinációra és mi gondoskodunk a biztonságos és felejthetetlen élményekről!