Közép-Thaiföld

Thaiföld történelmi ékszerdoboza

Közép-Thaiföld

Nem is kérdéses, hogy a leglátogatottabb és legkihagyhatatlanabb célpont Bangkok. Az utazók legnagyobb hányada ide érkezik meg, amikor Thaiföld a célpont.

Ajánlatot kérek
Amit tudni érdemes Közép-Thaiföldről
Amit tudni érdemes Közép-Thaiföldről
Amit tudni érdemes Közép-Thaiföldről

Fedezd fel!

Amit tudni érdemes Közép-Thaiföldről

Közép-Thaiföldre sorolnánk a mindig nyüzsgő Bangkokot és attól északabbra Kanchanaburit, ami híres történelmi jelentőségéről és hídjáról, mely a Kwai folyó felett ível át. Ayutthayát, amely Thaiföld korábbi fővárosa, tele gyönyörű történelmi emlékekkel, vagy Lopburi-t, amit a majmok városának is neveznek az ott szabadon élő több száz majom miatt.

Thaiföld érdekes alakjából adódóan elég nehéz eldönteni, melyik várost hová soroljuk, de ha a távolságokat és elhelyezkedést vesszük figyelembe, akkor Közép-Thaiföldhöz sorolhatjuk Bangkok mellett Hua Hint, Pattayát és Koh Changot is.


Programajánlatok

Milyen programokat érdemes kipróbálni Közép-Thaiföldön?

Ezen a területen a leglátogatottabb célpont kérdés nélkül Bangkok, Thaiföld fővárosa (habár ma már Krung Thep Maha Nakhon neve használatos, az utazók számára örökre Bangkok marad). Közel 10,5 millió lakosa több, mint a teljes lakosság 15,3%-a. Bangkok 1782 óta Thaiföld (Akkor még Siam-i királyság) fővárosa, addig Ayutthaya látta el a főváros szerepét, ekkoriban Bangkok csak egy kis kereskedő állomás volt, mivel a Chao Phraya folyó torkolatában található. A programok tárháza Bangkokban végtelen, akár órákig lehetne sorolni. De mi most csak pár olyat említenénk meg, amit vétek lenne kihagyni, ha Bangkokban vagy a környékén járunk.

Találd meg a tökéleteset!

Szálláshelyek Közép-Thaiföldön

Szerintünk a szálláshely kiválasztása kardinális kérdés, ami meghatározza a teljes utazásélményt. Az alábbi szállásokat jó szívvel ajánljuk, hogy a komfort és a pihenés nap végén is tárt karokkal várjon.
Mutasd az összes thaiföldi szálláshelyet!
Vissza Előre
Közép-Thaiföld rád vár!

Közép-Thaiföld rád vár!

Válaszd Közép-Thaiföld desztinációnkat, és gyűjts teljesen új világ adta élményeket!
Kérj ajánlatot, és mi gondoskodunk a biztonságos és felejthetetlen élményekről!