Punta Cana és Bayahibe

Dominikai Köztársaság

Punta Cana és Bayahibe

Ajánlatot kérek
Amit tudni érdemes Punta Canaról
Amit tudni érdemes Punta Canaról
Amit tudni érdemes Punta Canaról

Fedezd fel!

Amit tudni érdemes Punta Canaról

Punta Cana és Bayahibe tökéletes választás, ha először jársz a Dominika Köztársaságban. Punta Cana repülőterére érkezve északi irányban az Atlanti-óceán partján fekvő all inclusive szállodák sokaságából választhatsz, míg délkeletre találod La Romana és Bayahibe környékét, ahol ugyancsak néhány partmenti szállodát találsz, melyeknél a Karib-tenger türkizkék vizét élvezheted. Ez utóbbi régiótól már nincs messze Santo Domingo, a Dominikai Köztársaság fővárosa, mely egész napos városnézős programot kínál.

A Punta Cana vagy Bayahibe környékét választó utazók előnyben részesítik a gondtalan pihenést egy resort szálloda kényelmében. A szálláson kívül azonban szintén rengeteg felfedezni való csoda vár, melyben helyi magyar programszervező partnerünk van segítségedre. Dominikai turisztikai engedéllyel rendelkező partnerünk gondoskodik róla, hogy már az első látogatásod felejthetetlen élményekben gazdag legyen!

Programajánlatok

Milyen programokat érdemes kipróbálni Punta Cana környékén?

Találd meg a tökéleteset

Szálláshelyek Punta Canán és Bayahibén

Szerintünk a szálláshely kiválasztása kardinális kérdés, ami meghatározza a teljes utazásélményt. Az alábbi szállásokat jó szívvel ajánljuk, hogy a komfort és a pihenés nap végén is tárt karokkal várjon.
Mutasd az összes dominikai szálláshelyet!
Vissza Előre
Dominika téged vár!

Dominika téged vár!

Ne feledd Punta Cana és Bayahibe csak egy azok közül a csodák közül, amit ez a sziget még rejteget.
Utazásodat akár csak erre a környékre, vagy további dominikai aldesztinációkra is tervezheted.