Kelet-Bali

Kelet-Bali

Fedezz fel szent helyeket, vedd szemügyre az Agung szunnyadó vulkánt, vagy juss el a Menny Kapujáig! Ehhez hasonló, életreszóló élményeket kínál neked Kelet-Bali!

Ajánlatot kérek Balira!
Amit érdemes tudni Kelet-Baliról
Amit érdemes tudni Kelet-Baliról
Amit érdemes tudni Kelet-Baliról

Fedezd fel!

Amit érdemes tudni Kelet-Baliról

Kelet-Balit főként a Karangasem kerület alkotja. A Gunung Agung szent hegy Bali keleti részének leghíresebb helye, melynek lejtőin található a Besakih templomegyüttes, Bali legfontosabb temploma, amelyet gyakran „anyatemplomként” is emlegetnek. Az Agung szunnyadó vulkán utoljára 1963-ban tört ki.

Itt található a híres Menny Kapuja (Gate of Heaven), mely Bali leglátogatottabb helyei közé tartozik, és napi szinten rengeteg turista áll órákat sorba azért, hogy ott fényképet tudjon készíteni.

Kuta és Sanur népszerű üdülőövezetéből, valamint a reptérről kb. 2 óra alatt érhető el autóval.

Programajánlatok

Milyen programokat érdemes kipróbálni Kelet-Balin?

Bali keleti régiója ősi falvaknak és titokzatos templomoknak ad otthont, amelyek hozzájárulnak Bali kihagyhatatlan látnivalóinak listájához. Kelet-Bali nagy része zord szépségű hegyvidéki tájakat és nyugodt tengerpartokat kínál, köztük a legjobb snorkel es búvárhelyeket. Itt is jellemző, hogy parterünk személyre szabott egész napos programokat állít össze, és egy-egy napba általában 4-5 látnivaló vagy program fér bele.
Kelet-Bali rád vár!

Kelet-Bali rád vár!

Válaszd Kelet-Balit desztinációnkat és életreszóló pillanatokat!
Kérj ajánlatot bármely Bali aldesztinációra és mi gondoskodunk a biztonságos és felejthetetlen élményekről!