Észak-Thaiföld

A teljes béke és nyugalom vidéke

Észak-Thaiföld

Ahol a teljes nyugalom és béke bújik meg a csodálatos hegyvonulatok között. Thaiföld hűvösebb, de annál gyönyörűbb vidéke.

Ajánlatot kérek
Amit érdemes tudni Észak-Thaiföldről
Amit érdemes tudni Észak-Thaiföldről
Amit érdemes tudni Észak-Thaiföldről

Fedezd fel!

Amit érdemes tudni Észak-Thaiföldről

Észak-Thaiföld leginkább ismertebb a hűvösebb klímájáról a téli időszakban, illetve a gyönyörű hegyes környezetéről. A leglátogatottabb és legismertebb városok Chiang Mai és Chiang Rai, mely sokaknak kedvenc célpontja.

Azok számára ajánlott, akik a teljes nyugalmat, mondhatni a hippi életérzést keresik, azok egészen felmehetnek Pai-ig.

Programajánlatok

Milyen programokat érdemes kipróbálni Észak-Thaiföldön?

Mivel Thaiföld még így területekre osztva is hatalmas, így kiemelnék pár közkedvelt célpontot és további lehetőségeket, hogy így mit adhat az odalátogatóknak Thaiföld északi része. Talán kérdés nélkül Chiang Mai az egyik, ha nem a legkedveltebb és legismertebb célpontja. Chiang Mai-t 1296-ban alapították, és 1558-ig a független Lan Na királyság fővárosa volt. A régi városrészben a mai napig megtalálhatóak az eredeti város romjai fennmaradt falrészletek és a Tha Pae kapu képében. Chiang Mai az északi régió legnagyobb és Thaiföld 2. legnagyobb városa. Kulturális és vallási szerepe hatalmas, így rengeteg okot találhatunk a felfedezésre, ebből párat ajánlunk.

Találd meg a tökéleteset

Szálláshelyek Észak-Thaiföldön

Szerintünk a szálláshely kiválasztása kardinális kérdés, ami meghatározza a teljes utazásélményt. Az alábbi szállásokat jó szívvel ajánljuk, hogy a komfort és a pihenés nap végén is tárt karokkal várjon.
Mutasd az összes thaiföldi szálláshelyet!
Vissza Előre
Észak-Thaiföld rád vár!

Észak-Thaiföld rád vár!

Válaszd Észak-Thaiföld desztinációnkat és gyűjts teljesen új világ adta élményeket!
Kérj ajánlatot, és mi gondoskodunk a biztonságos és felejthetetlen élményekről!