Thaiföld

A szabadság földje

Thaiföld

Street food, mosoly, buddhizmus, dzsungel és ennél sokkal több. Millió csodát rejtő ország, mely minden pillanatban meg tud lepni valamivel.

Ajánlatot kérek
Amit érdemes tudni Thaiföldről
Amit érdemes tudni Thaiföldről
Amit érdemes tudni Thaiföldről

Fedezd fel!

Amit érdemes tudni Thaiföldről

Thaiföldet nem hiába nevezik a mosoly országának. Az ott élő emberek folyamatosan mosolyognak és kedvesek. A régi buddhista értékek jól megférnek a modern világgal. Azok számára, akik szeretik a streetfoodot, mondhatni egy mennyország.

Az ország maga hatalmas területű, és emiatt nagyon változatos. Így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget, legyen az a kultúra, a buddhizmus felfedezése, napozás a gyönyörű tengerpartok egyikén, vagy netán egy dzsungeltúra az egyik nemzeti park mélyén.

Egy hatalmas ország, így a legegyszerűbb, ha felosztjuk négy nagyobb részre, és így kezdünk el ismerkedni vele. Beszélhetünk Észak-Thaiföldről, Közép-Thaiföldről, Dél-Thaiföldről, illetve az Isaan-i régióról, ami kevésbé ismert a turisták előtt.


Ismerd meg főbb thaiföldi desztinációinkat!

 • Észak-Thaiföld
  Észak-Thaiföld

  Észak-Thaiföld

  Észak-Thaiföld leginkább ismertebb a hűvösebb klímájáról a téli időszakban, illetve a gyönyörű hegyes környezetéről. A leglátogatottabb és legismertebb városok Chiang Mai és Chiang Rai, mely sokaknak kedvenc célpontja. Azok számára, akik a teljes nyugalmat, mondhatni a hippi életérzést keresik, azok egészen felmehetnek Pai-ig.

  Jobban megismerem
 • Közép-Thaiföld
  Közép-Thaiföld

  Közép-Thaiföld

  Közép-Thaiföldről a nyüzsgő Bangkok juthat eszünkbe, tőle északabbra a Kanchanaburi, ami híres történelmi jelentőségéről és hídjáról, mely a Kwai folyó felett ível át. Itt nézhetjük meg Ayutthayát, amely Thaiföld korábbi fővárosa, tele gyönyörű történelmi emlékekkel, vagy Lopburi-t, amit a majmok városának is neveznek az ott szabadon élő több ezer majom miatt.

  Jobban megismerem
 • Dél-Thaiföld
  Dél-Thaiföld

  Dél-Thaiföld

  Dél-Thaiföld leginkább híres szigeteiről, mint Koh Samui, Koh Phangan és Koh Lanta, de a lista szinte végtelen a sok apró meglátogatható sziget miatt. Természetesen nem megfeledkezve a két legnagyobb és legkedveltebb célpontról, mint Krabi és Phuket.

  Jobban megismerem
Vissza Előre

Beutazási feltételek, járványügyi szabályok

Beutazási feltételek:

Thaiföldre 2022. október 1-jétől védőoltás és covid teszt nélkül, korlátozásmentesen be lehet utazni.

Az utazást megelőzően regisztráció nem kötelező.

A maszkviselést még egyes zárt közösségi helyeken megkövetelhetik.

A beutazáshoz útlevél szükséges, melynek a beutazást követően még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Frissítés dátuma: 2022.09.28.
__________________
Az itt található tájékoztatás nem teljes körű, és nem helyettesíti a beutazást megelőző részletes tájékozódást. Utazóinkat azonban minden esetben teljes körűen tájékoztatjuk a rájuk vonatkozó konkrét szabályokról.

Thaiföld téged vár!

Thaiföld téged vár!

Válaszd bármelyik thaiföldi desztinációnkat és gyűjts teljesen új világ adta élményeket!
Kérj ajánlatot, és mi gondoskodunk a biztonságos és felejthetetlen élményekről!