Maldív-szigetek

Exkluzív menedék a szürke valóságból

Maldív-szigetek

A Maldív-szigetek leggyakrabban esküvőt tervezők és nászutasok célpontja, nem véletlenül, de szerintünk ezt a csodát mindenkinek látnia kell! Ha egy igazán egzotikus, értintetlen helyre vágysz, akkor megvan a tökéletes búvóhely!

Ajánlatot kérek
Amit érdemes tudni a Maldív-szigetekről
Amit érdemes tudni a Maldív-szigetekről
Amit érdemes tudni a Maldív-szigetekről

Fedezd fel!

Amit érdemes tudni a Maldív-szigetekről

Az Indiai-óceán gyöngyszemeként is számon tartott szigetország a világ legalacsonyabb fekvésű országa, talajszintje ugyanis átlagosan 1,5 méter, a legmagasabb pont pedig 2,3 méter.
A több mint 1190 alacsonyan fekvő korallsziget 26 atollban gyűlik össze.


A szinte érintetlennek tűnő szigetcsoport bármelyikén is szállunk meg, nagyon távol kerülünk az eddigi valóságunktól. A Maldív-szigeteket a világ egyik legbiztonságosabb nyaralási célpontjának tartják.
Fontos minden idelátogatónak betartani, hogy alkohol csak a szállodákban és üdülőhelyeken fogyasztható, tiszteletben tartva az ország hagyományait.

Programajánlatok

Milyen programokat érdemes kipróbálni a Maldív-szigeteken?

A Maldív-szigetek messziről egy tökéletes trópusi menedékhelynek tűnik, de a pihenés mellett számos aktív programra is lehetőséget nyújt. A hely atmoszférája biztosan felülírja az eddigi trópusi élményeidet. Ha resort szigeten van a szállásod, a szigetet csak szervezett módon hagyhatod el, és a programokat minden esetben maga a szálloda szervezi. All inclusive ellátáshoz általában legalább egy díjmentesen igénybe vehető program, valamint további kedvezmények kapcsolódnak.

Találd meg a tökéleteset

Szálláshelyek a Maldív-szigeteken

Szerintünk a szálláshely kiválasztása kardinális kérdés, ami meghatározza a teljes utazásélményt. Az alábbi szállásokat jó szívvel ajánljuk, hogy a komfort és a pihenés nap végén is tárt karokkal várjon.
Vissza Előre

Beutazási feltételek, járványügyi szabályok

Beutazási feltételek:

A Maldív-szigetekre védőoltás és covid teszt nélkül, korlátozásmentesen be lehet utazni. Maszkviselés az egészségügyi intézményekben kötelező.

Az országba érkezést, valamint a visszautazást (kiutazást) megelőző 96 órán belül egyaránt kötelező regisztrációra és online nyilatkozattételre van szükség ezen az oldalon keresztül, melyet mi utazóinknak díjmentesen elvégzünk.

A beutazáshoz útlevél szükséges, melynek a beutazást követően még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és legalább két üres oldalt kell tartalmaznia. Kötelező a továbbutazásra vagy visszautazásra szóló repülőjegy megléte, valamint a visszaigazolt szállásfoglalás, melyet már az indulási repülőtéren ellenőrizhetnek.


Frissítés dátuma: 2022.09.28
__________________
Az itt található tájékoztatás nem teljes körű, és nem helyettesíti a beutazást megelőző részletes tájékozódást. Utazóinkat azonban minden esetben teljes körűen tájékoztatjuk a rájuk vonatkozó konkrét szabályokról.

A Maldív-szigetek Téged vár!

A Maldív-szigetek Téged vár!

Ha idén a tömegtől távol egy egzotikus rejtekhelyet választanál, akkor a Maldív-szigeteket tudjuk ajánlani.
Kérj ajánlatot, és mi gondoskodunk a biztonságos és felejthetetlen élményekről!