Bővebben az Expertus utazástervezésről

Bővebben az Expertus utazástervezésről

Blog/2021. 04. 25.

Kedves Követőnk!

Szeretnénk megosztani Veled, hogy jelenleg milyen szolgáltatásokat és úti célokat érhetsz el nálunk, és bővebben kifejtjük azt, hogy kedvenc szolgáltatásunk, az egyedi utazástervezés pontosan mit tartalmaz.

Jelenleg Görögország (azon belül is Santorini minden mennyiségben : ) , Rodosz, Mykonos, Zakynthos), Ciprus, Dominikai-Köztársaság, Dubai, Maldív-szigetek, Mauritius, Törökország, Thaiföld, Malajzia és Mexikó szerepel a kiemelt desztinációink között. (A járványhelyzet függvényében folyamatosan bővítjük a kínálatunkat )

 

Időnként nálunk is fogsz találni fix ajánlatokat: szállásajánlatok, komplex ajánlatok, kombinációk. De valójában nem ezek értékesítése jelenti számunkra igazán a „szerelemvállalkozást”. Kedvenc tevékenységünk leginkább az, amikor az utazónk egyéni igényeire szabva hozzájárulhatunk egy álom beteljesüléséhez.

Egyedi utazástervezésünk Neked szól, ha nem szereted a „fix/kötött csomagajánlatokat”.

Kinek ajánljuk?
Akik nem fixen meghatározott „klasszikus csomagajánlatot” szeretnének lefoglalni, hanem szeretnék, hogy abszolút a saját, egyéni preferenciáik alapján tervezzük és szervezzük meg az útjukat, olyan desztinációkra, amiket mi nagyon jól ismerünk.

Neked való az egyedi utazástervezés: 

  • Ha szeretnéd kipihenni az elmúlt időszak fáradalmait, és inkább egy pihenős tengerparti nyaralásra vágysz, amit egy-két szuper programmal feldobsz.
  • Ha inkább aktívan szereted eltölteni a nyaralás idejét, és bátran kipróbálsz többféle izgalmas programot, szívesen megismered az adott ország kultúráját, szereted felfedezni a természet adta csodákat; ha netán egy igazi ínyenc vagy, és örömmel kóstolsz bele a helyi konyha sajátosságaiba.
  • Ha szereted a kihívásokat, és szeretnéd a lehető leghasznosabban eltölteni a nyaralásodat, felfedezni a turisták által kevésbé preferált, bár annál autentikusabb helyeket – esetleg szívesen kipróbálnál egy kombinált utazást, körutazást. Ha inkább az élmények, a helyi emberek életének és kultúrájának megismerése, a természet felfedezésének öröme a fő célod! Ha szívesen kipróbálsz egyedi és különleges szálláshelyeket. Ha a tömegtől inkább távolabb, de a természethez és a helyi emberekhez közelebb szeretnél kerülni!
  • Ugyanakkor ha csak szeretnéd megtalálni a Hozzád leginkább illő szállást egy adott helyen, mi segítünk, hogy ki tudd választani a legmegfelelőbbet, és kedvező feltételekkel le is foglald. (Szállásdíjaink jellemzően az átlagos piaci ár alatt vannak, és ez a különbség akár nagyon jelentős is lehet…) Olyan szállásokat is látni fogsz oldalunkon, amelyek nem lelhetők fel az összes ismert portálon. Ezek főleg kisebb, egy-egy számunkra kedves család által üzemeltetett szállások, melyek közül jelenleg Santorini szigetén tudunk mutatni néhányat.

Mire számíthatsz tőlünk, ha az egyedi utazástervezést választod?

A folyamat elejétől kezdve fogjuk a kezed egy teljes körű asszisztencia keretében. A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy tisztában legyünk az egyes célországok beutazásai szabályaival. A legtöbb országba indulás előtt online adatlapok és nyilatkozatok tömkelegét kell kitölteni, és nagyon bosszantó tud lenni, ha 40 perc után elölről kezdhetjük, mert rájövünk, hogy egy apró részletet félreértettünk. Ha mi tervezzük utazásodat, nem kell attól félned, hogy az adminisztráció hiánya miatt a repülőtéren megtagadják a beszállásodat, hiszen minden ügyintézést átvállalunk.

Segítünk megszervezni a nyaralásod. Megtaláljuk a legjobb repülőjegyet, az Ti igényeiteknek legjobban megfelelő szálláshelyet, transzfert, autóbérlést, programokat és biztosítást. Az adott úticélon legmegszokottabb szálláshelytípusokon túl egyéb típusú szálláshelyeket, pl. butikhoteleket, vendégházakat, természetközeli, eco-, adott esetben fára épült szállásokat is tudunk mutatni.

Ha a kiutazáshoz PCR vagy egyéb tesztre van szükség, vagy hazaérkezéskor a leggyorsabban szeretnél szabadulni a házi karanténból, előre tervezetten segítünk az időpontfoglalásban és a gördülékeny ügyintézésben.

Indulás előtt átadunk egy „Expertus Kisokost”, mely tartalmaz egy igazán jól felépített élménydús utazási javaslatot, így lesz mihez hozzányúlnod, és indulhat is a felfedezés és az aktív kikapcsolódás. Ez a Kisokos teljesen személyre szabott, nem tudod letölteni a világhálóról. Azon túl, hogy minden fontos információt tartalmaz, biztosan találtok benne néhány olyan gyakorlati tippet, amit ha megfogadtok, feledhetetlen többletélményben lehet részetek az út során.

Jelen helyzetben számos apróságon el lehet csúszni, de mi minden banánhéjat felszedünk az utadból, ami miatt esetleg negatív élményekben lenne részed az utazásod során. Ugyanakkor teljesen mellőzzük a futószalag-érzetet: megnyugtató lesz számodra, hogy az utat nem csupán „eladta” Neked valaki, hanem személyes és egyben szakmai segítséget kapsz az utazás során.

Miben különbözünk másoktól?

Szeretnénk levetkőzni a „klasszikus tipikus utazás irodás vagy” megítélést. Mi inkább tanácsadóként, biztos szakmai hátérrel és tapasztalattal kívánunk együttműködni az utazóinkkal, viszont megfelelő törvényi és jogi háttér keretén belül! 

Kedved támadt utazni?

Kedved támadt utazni?

Kérj ajánlatot, és mi gondoskodunk a biztonságos és felejthetetlen élményekről!