Mauritius

Egy csipetnyi exkluzív trópus

Mauritius

Ha a tengerparti pihenés mellett szeretnél egy üde színfoltként emlékezni nyaralásodra, akkor Mauritius vibráló, trópusi és színes szigetvilágát Neked találták ki!

Ajánlatot kérek
Amit érdemes tudni Mauritiusról
Amit érdemes tudni Mauritiusról
Amit érdemes tudni Mauritiusról

Fedezd fel!

Amit érdemes tudni Mauritiusról

Egy apró kis gyöngyszem az Indiai-óceánon, melynek hangulatát megalapozzák a kék lagúnák, kókuszpálmák, buja trópusi növényzet és a csodálatos víz alatti élővilág látványa.

Mauritius közbiztonság és a turisták száma szempontjából is ideális desztináció.
Itt ugyanis nem jellemző a tömegturizmus, és exkluzívabb nyaralóhelynek számít.

Programajánlatok

Milyen programokat érdemes kipróbálni Mauritiuson?

Ez a sziget nemcsak a pihenésről szól. Érdemes felfedezni azt a csodálatos és izgalmas környezetet, amit Mauritius cukornádültetvényei, sziklás hegyei, terjedelmes hegyvonulatai, vízesései és gazdag botanikus kertjei jelentenek.

Találd meg a tökéleteset!

Szálláshelyek Mauritiuson

A nyaralásunk egyik legfontosabb tényezője a desztináció után vitatlanul a szálláshely! Szálláshelykínálatunk között ezért igyekszünk színvonalas, megbízható opciókat ajánlani. Találd meg a saját igényeidre szabott szálláshelyet!
Vissza Előre

Beutazási feltételek, járványügyi szabályok

Beutazási feltételek:

Mauritius eltörölte a járvánnyal összefüggő beutazási korlátozásokat, így az országba regisztráció, védőoltás és covid teszt nélkül, korlátozásmentesen be lehet utazni.

A beutazást megelőzően regisztráció kötelező ezen az oldalon. A regisztrációt utazóinknak minden esetben díjmentesen elvégezzük.

A maszkviselés csak az egészségügyi intézményekben és gyógyszertárakban kötelező.

A beutazáshoz útlevél szükséges, melynek a beutazást követően még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és legalább két üres oldalt kell tartalmaznia.

Frissítés dátuma: 2022.09.28.

__________________

Az itt található tájékoztatás nem teljes körű, és nem helyettesíti a beutazást megelőző részletes tájékozódást. Utazóinkat azonban minden esetben teljes körűen tájékoztatjuk a rájuk vonatkozó konkrét szabályokról.

Mauritius Téged vár!

Mauritius Téged vár!

Magával ragadott az apró sziget egzotikus világa? Emlékezetes nyaralásra vágysz?
Kérj ajánlatot, és mi gondoskodunk a biztonságos és felejthetetlen élményekről!